To je to što me zanima!

Corriere dello Sport: Rakitić je još korak bliže Juventusu...

Prema pisanju nedjeljnog izdanja talijanskog dnevnika Corriere dello Sport, hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić sasvim je blizu transfera u "Staru damu"...
Vidi originalni članak

Dnevnik tvrdi da je u ovom trenutku realnije da će Rakitić (22) redove “stare dame” pojačati na ljeto kada mu istekne ugovor sa Schalkeom, što znači da bi ga Torinezi dobili bez odštete.

Postoji, ipak, i dalje opcija prema kojoj bi hrvatski veznjak već tijekom ovoga siječnja obukao bijelo-crni dres, ali u tom bi slučaju Juventus morao Schalkeu platiti odštetu. U torinskom se klubu nadaju, međutim, da bi u priču mogli uključiti Mohameda Sissoka za kojeg je zainteresiran Schalke.

Rakitić bi u tom slučaju odmah krenuo put Torina, a njegov sadašnji klub bi morao platiti manju odštetu za malijskog nogometaša kojeg ugovor s Juventusom veže do 2013. godine.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • hemerfol 02.01.2011.

    alsari vec sam dao odgovor na pitanje....ali evi btw da kazem ovako-krasic je u juventusu jedna od glavnih karika,i sta sad?ibrisic je glavna karika hajduka,zar je zato bolji od ronalda iz reala ili?svatko ima svoj pogled,ali ja tvrdim da rakitic moze igrati bolje od sve cetvorice nabrojanih....zasto je tebi krasic bolji?jer ste iste nacionalnosti ili zato sto cujes zanj svaki dan u srpskim medijima ili ga imas prilike cesto gledati a hrt nikad nece dati utakmicu schalkea na tv....vec sam rekao ljudi koj prate schalke ili njemacku ligu znaju kakav je rakitic igrac i koliko ga se cjeni

  • steffan 02.01.2011.

    igrat ce "raketa" za B ekipu i sve ok

  • Trollaš_me 02.01.2011.

    kad se vrati giovinco s posudbe i ako dođe rakitic, bit ce tu super vezni red. aquilani i melo defenzivni vezni, giovinco ljevo, rakitic sredina i krasic desno. uh jos pravi napadac. prava momcad!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare