To je to što me zanima!

'Ćosićevski' briljirao: Modriću Luka, gaučima je od tebe muka

VATRENI STIHOVI Rebiću Ante, želim da te u Argentini nakon ovog pamte, raspoložen je bio legendarni Drago Ćosić nakon velike hrvatske pobjede protiv Argentine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji
Vidi originalni članak

Omiljeni hrvatski TV komentator bio je na visini zadatka, kao i Vatreni protiv Argentine. Ma, bilo bi dosadno da nije Drage Ćosića koji s posebnim zanosom dugi niz godina komentira utakmice hrvatske reprezentacije. 

POGLEDAJTE SAŽETAK UTAKMICE

 

Opjevao je Ćosić Luku Modrića i Antu Rebića u 3-0 pobjedi Hrvatske u Nižnjem Novgorodu. Dok se na ulicama hrvatskih gradova i mjesta slavilo, a vatromet je parao nebo, Ćosić je još jedanput oduševio:

- Modriću Luka, Argentincima je od tebe muka.

Imao je Ćosić i stih za Antu Rebića, jednog od junaka hrvatske pobjede u Nižnjem, čovjeka koji je Argentincima zabio iz volejčine pod prečku i to je zabio ozlijeđen, nedugo nakon toga Dalić ga je morao vaditi. 

- Rebiću Ante, želim da te u Argentini nakon ovog pamte.

Pamtit će Rebića, Modrića i Rakitića 'gauči', pamtit će Hrvatsku i večer u Nižnjem Novgorodu gdje su Vatreni držali lekciju nogometa Messiju i društvo.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 50

  • kajzanavek 23.06.2018.

    Ne maltretirajte nas više sa spotom i majicom.

  • 565QW 22.06.2018.

    Drago je vrh vrhova , nisu niti ostali loši , ali kad čujem Stijepana Baloga ... bože sačuvaj odmah prebacujem na drugi sportski kanal

  • neno52 22.06.2018.

    Meza se vozi na njegovoj nozi hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare