To je to što me zanima!

Coutinha platili 145 milijuna, u 15 minuta im spakirao 3 gola!

Barcelona je brazilskog fantazistu Coutinha dovela kao zamjenu za Neymara. Pa ga posudila Bayernu. Pa je čovjek ponizio - Barcelonu. A Thomas Müller je sudjelovao u dva najveća nogometna gaženja ikad
Vidi originalni članak

Barcelona je u petak navečer ponižena na mali milijun načina, a kad se činilo da je večer katalonske nogometne sramote već debelo na vrhuncu njihov vlastiti igrač, Philippe Coutinho, istresao im je još tri vreće soli na ogromnu ranu.

POGLEDAJTE VIDEO: Bayern je - jamstvo spektakla

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bayern je Barcu u četvrtfinalu Lige prvaka pomeo s travnjaka: 8-2 za Bavarce! Blaugrana je pometena s lisabonskog travnjaka. u 75' su gubili 2-5 kad je u igru ležerno ušetkao Coutinho.

Omaleni brazilski fantazista je njihov igrač. Doveli su ga kao zamjenu za Neymara. Na Nou Campu je igrao očajno pa su ga posudili Bayernu...

A onda im je dečko za kojeg su Liverpoolu platili 145 milijuna eura u deset minuta: najprije namjestio gol Lewandowskom za 6-2 pa onda sam zabio sedmi i osmi za 8-2!

Ako se ikad dogodio revanš po radnim naslovom 'Nisam vam bio dovoljno dobar, a?' onda je to Coutinhovo ruganje raspadnutom katalonskom nogometnom projektu Josepa Marie Bartomeua. Poklič 'Visca Barca!' nikad nije zvučao smješnije...

Inače, nije baš uputnije zamjeriti se ni Thomasu Mülleru. Taj je majstor bio najaktivniji mogući sudionik dva najveća nogometna gaženja, ne u ovom desetljeću nego vjerojatno u - povijesti nogometa.

Na Svjetskom prvenstvu 2014. bio je u udarnoj postavi Elfa koja je u Belo Horizonteu, u polufinalu Mundijala, rasplakala 200 milijuna ljudi: Njemačka-Brazil... 7-1! Müller je otvorio kanonadu golom za 1-0.

U petak je zabio i prvi i četvrti gol za Bayern koji je ponizio Messija, Barcelonu i cijelu Kataloniju sa 8-2 u četvrtfinalu Lige prvaka.. Thomas Müller - frajer koji vodi nogometne kaznene odrede!

Idi na 24sata

Komentari 53

  • kako da ne 16.08.2020.

    De jong.. za krupni otpad sinoć

  • 16.08.2020.

    Od kad je onaj stručnjak iz Livna , kovač napustio bayern klub se preporodio

  • Prki600 15.08.2020.

    Barca ko Hajduk, sve što drugima valja njima NE.

Komentiraj...
Vidi sve komentare