To je to što me zanima!

Coutinho i Ribery hvalili Niku: Tko to ima nešto protiv njega?

Kad ima loptu, to izgleda kao da pleše s njom. Coutinho u svakom trenutku zna što mu je činiti, gdje poslati loptu, kada i kako. Fenomenalan je igrač, uzvratio je Philippeu Niko
Vidi originalni članak

Brazilski nogometaš Philippe Coutinho (27) u potpunosti je oživio karijeru u Bayernu. Nakon muke u Barceloni, opet igra ozbiljan nogomet, a kao razlog svog preporoda, Brazilac ističe Niku Kovača.

- Niko je vrhunski trener i sjajan tip koji obožava žestoki rad. Otvoren je prema svima nama, ima dobar odnos s igračima i presretan sam što surađujem s njim - pohvalio se Coutinho njemačkim medijima.

NIJE OPTIMISTIČNA Nikina poruka Mülleru: Minute ćeš dobiti tek kad bude ozljeda

HVALA VELIKANIMA Bayern i Bayer čestitali su Dan neovisnosti: Fantastična gesta

Upravo je Coutinho bio izričita želja Kovača ovoga ljeta. 

- Kad ima loptu, to izgleda kao da pleše s njom. Coutinho u svakom trenutku zna što mu je činiti, gdje poslati loptu, kada i kako. Fenomenalan je igrač - uzvratio mu je komplimente Niko.

Možemo samo zaključiti, Niko Kovač i Coutinho vole se javno, a rezultat su puno bolje igre Bayerna u odnosu na prošlu sezonu kad se hrvatski trener suočavao s brojnim kritikama. Ide i Coutinhu koji je u osam utakmica u svim natjecanjima za Bayern već zabio dva gola i tri puta asistirao.

TVRDI BILD Müller izgubio strpljenje, zbog Nike Kovača odlazi iz Bayerna

Bayern je Barceloni platio 8,5 milijuna eura za posudbu Coutinha, a pokušat će ga otkupiti na kraju sezone.

Dobre impresije o bivšem kapetanu i izborniku hrvatske reprezentacije podijelio je i Franck Ribéry (36) koji je ljetos, nakon 12 godina u Münchenu, otišao u Fiorentinu.

- Niko je uvijek maksimalno motiviran, pun energije i vrlo je dobro rješenje za Bayern. Nije mu bilo lako kad je došao iz Eintrachta, bila je to komplicirana situacija za njega jer se radi o klubovima na potpuno drugačijim razinama - rekao je Ribéry za Bild i dodao:

- Da, bilo je na početku nekih problema i škripalo je, nije imao ni puno vremena za prilagodbu, ali je sve posložio i uzeo duplu krunu. Tko nakon toga može reći nešto protiv Nike? Ma nitko. Druga će mu sezona biti lakša, a čujem da je uspostavio i odličnu komunikaciju s igračima.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • mestar 09.10.2019.

    Coutinhu puno bolje odgovara nogomet koji igra Bayern negp Barcelona u kojoj se nije bas dobro snasao, ali nije jedini koji nije iako su dobri nogometasi ali im ne odgovara taj stil igre.

  • kapela 09.10.2019.

    Malo malo pa ga netko brani, pa tko ga to vise napada i proganja , tipicno hrvatski samo kuknjava i samozaljenje.

  • Obi-Wan Kenobi 09.10.2019.

    Drago mi je da Coutinho ulazi u formu i da Niki ide dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare