To je to što me zanima!

CR kao Superman: Sestra uz brata povodom teških optužbi

Kao i uvijek, uz brata Cristiana je i njegova sestra Katia Aveiro. Ona je prethodno bila ljuta na sve jer Ronaldo nije dobio nagrade za najboljeg na svijetu i Europi, a sad je bratu pružila podršku povodom teških optužbi...
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo našao se u pravim problemima ovih dana. Nakon što ga je Amerikanka Kathryn Mayorga javno optužila da ju je silovao u hotelskoj sobi 2009. u Las Vegasu, sada su se javile i tri nove žene koje također tvrde da ih je igrač Juventusa silovao.

Portugalac je, naravno, sve te optužbe opovrgnuo i rekao kako je to sve laž. Njegova sestra Katia Aveiro mu je i ovaj put najveća potpora. Najglasnija kada je u usponu, ali i u padu.

Ona je prethodno bila bijesna na sve jer Ronaldo nije dobio nagradu The Best i nagradu za najboljeg igrača Europe te optužila glasače da su protiv njezinog brata. Ovaj put je na Instagramu poslala podršku Ronaldu povodom teških optužbi za silovanja. Tako je objavila sliku igrača Juventusa u odijelu Supermana te napisala:

- Ronaldo s tobom smo do kraja. Pravda za CR-a. Želim vidjeti tko ima hrabrosti staviti ovu fotografiju na profil tjedan dana i pokrenuti lanac - napisala je Katia Aveiro.

Optužbe s kojima je njezin brat suočen nisu nimalo bezazlene, a Katia je i ovaj put pokazala da je uz svog brata i u dobru i u zlu. Tako je odlučila pokrenuti lanac podrške za brata koji je jako popularan.
 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • denis364 09.10.2018.

    Joško Jelačić zna sve njega treba pitati. On ce reći da li je kriv ili ne. :))

  • proko 08.10.2018.

    Cuj 3 se javile. Ma daj ne se..te da se javila trojica onda bi se zamislio.

  • MH08 08.10.2018.

    Prevarila Betmena cura i pita ga Robin...sta je oces ju sad ostaviti... A Betmen kaze...oprostit cu joj sve, nisam ja Supermen

Komentiraj...
Vidi sve komentare