To je to što me zanima!

Crespo treneru Manciniju: Nisam zadovoljan u Interu

Trener Intera ove sezone ne koristi previše iskusnog Argentinca, koji je nakon nekoliko mjeseci mučenja odlučio javno reći što osjeća
Vidi originalni članak

Sedam mjeseci pokušavam sakriti tugu i nezadovoljstvo. Mislim da sam bio dovoljno velikodušan, emotivno kaže Hernan Crespo o svom statusu u momčadi ove sezone.
- Moji suigrači su sjajni, navijači također. Zato sam i držao svoje nezadovoljstvo duboko u sebi kako ih ne bih uzrujao. I jedni i drugi čine sve kako bih se osjećao vrijednim, ali ne mogu više nositi ovu masku. Jednostavno nisam sretan i nema smisla to pokušati sakriti - povjerio se 32-godišnji Argentinac.
Crespo je ljetos na Copa Americi zaradio neugodnu ozljedu, zbog koje je neko vrijeme bio izvan travnjaka. No i kad se oporavio, nije igrao puno više nego kad je - bio ozlijeđen. Trener Roberto Mancini poručio je da ga je ta ozljeda bitno unazadila i da mora popraviti svoje fizičko stanje, kao i formu.
- Napadačima je potrebno puno samopouzdanja kad se vrate nakon ozljede. I Mancini ju je trebao meni pružiti, iako je on prvi koji ima pravo procjenjivati u koliko sam dobroj formi.
I dok u Ligi prvaka još i dobiva priliku, u talijanskom prvenstvu prednost imaju drugi. Zlatan Ibrahimović je nedodirljiv, ali prije Crespa u Mancinijevoj hijerarhiji su i Julio Cruz i David Suazo...
- Mancini tvrdi da će me koristiti kad bude najpotrebnije. Ako on tako kaže... Ali mislim da sam igrač koji Interu može pomoći i u Seriji A, a ne samo u Ligi prvaka - rekao je Crespo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare