To je to što me zanima!

Cristiano jači i od lasera: Zabio 100. i 101. gol za Real u LP-u!

GOL-MAŠINA Ronaldo je protiv PSG-a zabio 10. i 11. gol u Ligi prvaka ove sezone, već 100. i 101. u karijeri za Real u tom natjecanju. S tribina je sve gledao i snimio izbornik hrvatske nogometne reprezentacije
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo gotovo da nije mogao odabrati bolji trenutak da zabije jubilarni 100. gol za Real Madrid u Ligi prvaka. A potom i 101. Portugalac je donio preokret Madriđanima u pobjedi protiv PSG-a 3-1, u prvoj utakmici osmine finala.

VIDEO: PREOKRENULI FRANCUZE Zato su prvaci Europe! Real je sredio PSG u samo tri minute

Prvo je postigao gol za 1-1 u 45. minuti iz penala nakon što je Giovani Lo Celso neoprezno povukao Tonija Kroosa u šesnestercu Parižana. Uživo je to gledao hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

Nisu Ronalda omeli ni laseri s tribina, ali ni činjenica što se lopta - izgleda - pomakla neposredno prije nego što ju je udario?!

Potpuni preokret stigao je u 83. minuti kad mu je s lijevog boka asistirao Marco Asensio, a Ronaldo samo postavio nogu za 2-1. Marcelo je nekoliko minuta potom postavio konačnih 3-1.

Bio je to 116. gol u najelitnijem europskom klupskom nogometnom natjecanju za Portugalca ukupno. Nitko osim njega nije zabio stotinu golova za jedan klub u Ligi prvaka. Samo ove sezone već je zabio 11, i to sedmu sezonu zaredom! A nitko osim njega nije uspio povezati više od dvije sezone s dvoznamenkastim brojem golova.

Ukupno je Ronaldo za "kraljevski klub" zabio impresivnih 429 golova u 423 utakmice. Ima i 117 asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • _emojboze_ 15.02.2018.

    Ronaldo gol mašina HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

  • Safet Pašić 15.02.2018.

    drago mi je što je PSG izgubio jer sa tolikom dozom sebičnosti kod Neymara nisu zaslužili pobijediti, RM je igrao sa 12 igrača a taj je imao žuti dres. Talijanski sudac je sudio domaćinski, taman onoliko koliko treba je navlačio za domaćina

  • nogofil 15.02.2018.

    I mi obožavatelji Messija, koji čak i ne dozvoljavamo usporedbu Ronalda sa njim, moramo priznati da postoje elementi nogometne igre u kojima je Ronaldo bolji: 1. u igri glavom 2. u pucanju penala. Trećeg se ne mogu sjetiti, jer ne postoji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare