To je to što me zanima!

Cristiano: Messi je sjajan, ali ja sam personifikacija Lige prvaka

Razlika između Messija i mene je ta što sam ja Ligu prvaka osvajao sa više klubova i bio sam najbolji strijelac Lige prvaka šest sezona zaredom. Zato se identificiram s Ligom prvaka, rekao je Cristiano
Vidi originalni članak

Nema kraja usporedbama. Cristiano Ronaldo ili Leo Messi? Najnoviju je, u razgovoru za streaming servis DAZN.

- Razlika između Messija i mene je ta što sam ja igrao za više klubova pa i Ligu prvaka osvajao sa više klubova a bio sam najbolji strijelac Lige prvaka šest sezona zaredom - govorio je fenomenalni Portugalac.

- Bio sam i najbolji strijelac Lige prvaka šest sezona zaredom. Jako je malo igrača koji su pet puta osvajali Ligu prvaka i zato se ja identificiram s tim natjecanjem - objašnjavao je Cristiano.

- Messi je sjajan igrač koji će ostati upamćen ne samo po Zlatnim loptama koje je osvojio nego i po tome što je, baš kao ja, iz sezone u sezonu sve bolji i bolji. Svako se jutro budim sa idejom i željom da budem još bolji, a ne samo da zaradim što više. Hvala Bogu, novca mi ne nedostaje pa mi je motiv da zaradim svoje mjesto u nogometnoj povijesti - rekao je C.Ronaldo koji je Ligu prvaka osvajao 2008. sa Man Unitedom, a onda još četiri puta sa Realom, uključujući tri uzastopne titule od 2016.-2018.

Cristiano ima i pet Zlatnih lopti jednako kao i Messi koji ima jednu Ligu prvaka manje (zadnju je osvojio 2015.), a sve silne uspjehe postigao je u dresu Barcelone.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • ricky22 14.08.2019.

    Deckic 5 liga prvaka je uzeo paolo maldini dok si se jos u pijesku igrao

  • user_432191 13.08.2019.

    Dobro rekao čovik....jednostavno je kralj lige prvaka....messi je kralj španjolske lige

  • AC.MILAN 13.08.2019.

    Ovi logčno j3 naporan i 100 istih postova piše. Vidi se da si neki kompleksaš i uz to dijete

Komentiraj...
Vidi sve komentare