To je to što me zanima!

'Cristiano mi je rekao: Žao mi je, ali ja ne mogu stvarati čuda'

Cristiano je jako tužan. Došao je do mene poslije utakmice sa spuštenom glavom. Želio je ući u finale. Rekao mi je: 'Mama, trudio sam se, ali ja ne stvaram čuda, rekla je Ronaldova mama nakon poraza Juventusa...
Vidi originalni članak

Trčao je, borio se, pokušavao cijelo vrijeme, zabio je i gol, ali Juventus je ipak ispao iz četvrtfinala lige prvaka. Taj poraz sigurno je najteže sjeo Cristianu Ronaldu koji je toliko žarko želio s Juventusom osvojiti klempavi trofej, no njegova momčad jednostavno nije bila na razini.

Sjajni Ajax zasluženo je prošao dalje, nadigrali su staru damu u obje utakmice, ali Portugalac je ne može pomiriti s tim. Nakon posljednjeg zvižduka, sjeo je nemoćno na travu, prekrio lice rukama i - zaplakao. Te slike obišle su svijet jer je jedan od najboljih u povijesti dao sve od sebe, ali protivnik je bio jači. 

Logično, Ronaldo je vješto izbjegao medije nakon poraza, a za pretpostaviti je da će tako biti i idućih dana. Misli svog sina prenijela je Gazetti dello Sport njegova mama Marija Dolores.

- Cristiano je jako tužan. Došao je do mene poslije utakmice sa spuštenom glavom. Želio je ući u finale. Rekao mi je: 'Mama, trudio sam se, ali ja ne stvaram čuda. Žao mi je. Život ide dalje" - rekla je njegova majka.

Ovim porazom sezona Juventusa je praktički i gotova jer već u sljedećem kolu mogu osigurati talijansko prvenstvo, a krajem prošle godine ispali su od Atalante iz talijanskog kupa. Sve su dali na osvajanje Lige prvaka, doveli Ronalda, ali Ajax je sve očarao i zasluženo prošao dalje.

Bit će za staru damu prilike i sljedećih godina, jer Cristiano na ovakvoj razini može igrati još barem nekoliko godina. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • nogofil 18.04.2019.

    Ja se slažem. na ovakovoj razini može igrati još nekoliko godina.Samo što to i nije baš neka razina.

  • mladen3x 17.04.2019.

    Ronaldova mana je njegov ego,na to se Real Madrid naviknuo i dao mu glavnu rolu u klubu,istina,opravdano,i kao ekipa su funkcionirali....i osvojili 3 uzastopna naslova LP...Juventus nije takav klub,u Juventusu se zna za pravilo da igrač nije iznad kluba i točka,tako funkcioniraju,pasalo to nekome ili ne,zato i igra takva ekipa u Juventusu...Ronaldo si je dao malo previše maha na društvenim mrežama da ospori takvu situaciju i time dao do znanja kako se je tamo postavio,nešto kao Icardi u Interu...dovoljno da desni bek ne izađe iz zaleđa i dovoljno da jedan igrač Ajaxa nadskoči dvojicu Juventusovih stopera,sasvim dovoljno da se zaboravi Ronaldo i njegov gol za vodstvo...tko se uopče bude sječao tog gola za 2,3 godine,nitko,osim samog Ronalda,egoiste...Manđo je za njega kralj nogometa i požrtvovnosti...uostalom,LP ide dalje i svijet voli pobjednike,nitko se i nebude osvrnuo na Ronalda ove sezone,jednostavno "pozitivni" luzer ali ipak luzer....

  • PakoPako_1 17.04.2019.

    Ima ko to radi

Komentiraj...
Vidi sve komentare