To je to što me zanima!

'Cristiano nije bio dovoljan: Juve slomila Jurićeva mašina!'

Noć nakon još jedne senzacije u režiji hrvatskog nogometnog stručnjaka, talijanski mediji ne prestaju hvaliti najveće iznenađenje Serije A niti njezinog tvorca Ivana Jurića...
Vidi originalni članak

Verona je u 23. kolu dočekivala moćni Juventus, a u to kolo ušla je s čak sedam utakmica bez poraza. Tri pobjede, četiri remija, no nijedan baš veliki skalp poput 'stare dame'. Sve dosad! 

Cristiano Ronaldo je u 65. minuti zabio za vodstvo. A onda - potpuno neočekivan, sulud preokret! U 76. minuti Borini je iskoristio rupu u obrani, sjurio se s lijeve strane i izjednačio. U 85. minuti Juventus je dotučen - svojim oružjem. Pazzini je zabio penal za konačnih 2-1.

VERONA - JUVENTUS 2-1 Drama u Veroni: Jurićevi dečki u deset minuta okrenuli Juve

Sve su to, naravno, pod povećalom pratili talijanski novinari. Nismo sigurni je li ih više iznenadio poraženi Juventus ili senzacionalna Verona.

- Ovoga puta Cristiano nije bio dovoljan! Bajkovita Verona preokrenula! - stoji naslov jednog od hvalospjeva Gazzette dello Sport, a u nastavku piše:

- Verona je bila fatalna za Juve koji je pao pred mašinom koju je izgradio Ivan Jurić! Verona je osam utakmica u nizu bez poraza - dive se Talijani.

IVAN JURIĆ Hrvat je hit Serie A! 'Ponosan sam na igru moje jake Verone'

Koliko je ovaj poraz pogodio 'staru damu' pokazuju i izjave igrača. Konkretno, Wojciecha Szczęsnyja.

- Ronaldo je bio ljutit jer smo ostavili tri boda na putu, bio je ljutit. Zabije gol, čini sve da ekipa pobijedi, a mi to ovaj put nismo u stanju bili iskoristiti, rekao je iskusni poljski golman.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 09.02.2020.

    Realno, trebalo je zavrsiti X, sto bi opet bio los rezultat za Juventus. Globalno, igraci igraju lose, spori, bez volje, bez zelje za dobivanje duela. Kad se tome jos dodaju par tezih ozljeda i "pustanje" u obrani to je rezultat. Sarri i Uprava bi se trebali dobro upitati sto sad, najvazniji dio sezone dolazi a tamo se jos nezna gdje je glava a gdje rep. Svakako, biti ce zanimljiva sezona. P.S. -nadam se da ce Pjanica, Matuidia, Khediru, Alex Sandra, Higuaina, Buffona, Bonuccia i Rugania prodati i krenuti u vaznu rekonstrukciju jer ovo definitivno izgleda kao da igraci nisu dovoljno "gladni".

  • bassland 09.02.2020.

    I ja bi bio ljut, ko da igra za nk Zapizdinovac

  • jarac68-d 09.02.2020.

    Bravo Jurke.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare