To je to što me zanima!

Cristiano Ronaldo: Baš me briga što se zbiva u Realu

Najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo još je jednom ponovio kako nema namjeru tako brzo napustiti Manchester United i otići u Real Madrid
Vidi originalni članak

U ovome trenutku razmišljam samo o Manchester Unitedu i finalu Lige prvaka. Uopće me nije briga što se događa u Realu, rekao je Cristiano Ronaldo odbacivši mogućnost da na kraju ove sezone prijeđe u Real. Kao i prošlog ljeta i na kraju ove sezone nagađa se o njegovu napuštanju europskog prvaka. No za razliku od prošle sezone, Cristiano sada često ponavlja kako ne želi napustiti 'crvene vragove'.
- Siguran sam da će Florentino Perez složiti odličnu momčad iduće sezone, no ja sam u Unitedu i ne zanima me Madrid. Zanima me samo što će se događati ovdje iduće sezone - priča Ronaldo koji je ovom izjavom vjerojatno uništio san vjerojatnog budućeg predsjednika Reala Pereza. Predsjednički kandidat najavljuje kako će u novim 'galacticosima' spojiti Cristiana Ronalda i Kaku. Ronaldo će se u velikom finalu susresti s njegovim velikim rivalom Leom Messijem.
- To je borba dvije momčadi, a ne nas dvojice. Bez suigrača ja ne bih postigao ništa, a ista je stvar i s Messijem. Jasno je kao dan da su Barca i United dvije najbolje momčadi na svijetu. Ne samo zato što igramo u finalu, nego i zbog prikazane igre tijekom cijele sezone te osvojenih trofeja. Bit će to utakmica o kojoj su svi navijači sanjali - završio je Ronaldo najavljujući spektakl u Rimu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Barca4Ever 22.05.2009.

    Nepobitno je to da je odličan igrač, al brate mili al je umišljen, prepotentan... Nesmije se jače krenut na njega, već pada i plače... Zbog toga ga nemogu smislit... Svako ima pravo na svoje mišljenje, al Messi je za njega car po svemu... Finale je BARCINO!!!!!!

  • bjondo c 21.05.2009.

    slažem se s tahutijem, neka odraste. a vi šta stavljate minuse Matteyu22 i fnatic_zg-u, sigurno ste ženskog roda, jer jedino one (kolko tolko) podnose Ronalda. i nije me briga di će ić jer će se preseravat di god stigne. kako mrzim tog čovjeka....

  • tahuti 21.05.2009.

    mrze ga oni koji mrze ManU!!!!!!!! a ni navijačima ManU,nije baš simpatičan,ali dobro igra.a da se krevelji i preserava,tako je.rooney je prije koju godinu bio huligan,sad se pokida za tim,kamere ga ne zanimaju,obitelj...odrastao.ronaldo -dječije fore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare