To je to što me zanima!

Cristiano Ronaldo na "fejsu": Nije istina da želim još novca!

Vidim da je moje raspoloženje podiglo dosta prašine u medijima. Optužuje me se da želim više novca. Ali to nije istina. Jednog dana ćete shvatiti, napisao je Ronaldo
Vidi originalni članak

Nakon što su medijima počele kružiti razne teorije kojima se objašnjava iznenadna tuga Cristiana Ronalda u dresu Real Madrida, oglasio se i sam nogometaš kako bi razjasnio neke stvari.

- Vidim da je moje raspoloženje podiglo dosta prašine u medijima i da se svašta piše o meni. Optužuje me se da želim više novca, ali tome uopće nije tako. Jednog ćete dana i to shvatiti - napisao je na svom Facebook profilu napadač Reala i portugalske reprezentacije.

- Samo želim da svi navijači Reala znaju da ću i dalje davati sve od sebe za uspjeh kluba, te da ne sumnjaju u moju motivaciju i predanost. Previše poštujem sebe i Real da bih tankirao susrete. Zagrljaji svim ljubiteljima Reala - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Bihter_1 05.09.2012.

    Vi ste tako bolesni sa tin pljuvanjem Ronalda! Još nisam pročitala da ste rekli nešto fino o njemu! Prejadno! Profesionalnost vam je svima od reda na nuli !

  • MarioNexus 05.09.2012.

    Ok, svjestan sam kao i svi ovdje da ste svi novinari na 24sata zaljubljeni u messija i da mrzite ronalda, ali kako vas nije sram postaviti ovakvu anketu? Ovo je dno dna novinarstva. Svakim danom me sve više šokirati. Vi i vaše kolege s barcelonagol.dnevnik.hr portala

  • lovebarca2406 05.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare