To je to što me zanima!

Cristiano Ronaldo: Novi imidž za novi početak u Juventusu...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Još se uopće ne zna hoće li Serie A početi sredinom lipnja kako se priželjkuje, ali Ronaldo se sa rodne Madeire na kojoj je otvorio svoj muzej vratio u Italiju i trenira sa suigračima u Juventusu
Vidi originalni članak

Početak tjedna u Torinu je proglašen danima Cristiana Ronalda. Portugalski velemajstor se nakon povratka s Madeire i obvezne izolacije priključio suigračima u Juventusu na treninzima pa se, kao i obično kad je on u pitanju, sve vrtjelo oko njega.

POGLEDAJTE VIDEO: CR7 MUZEJ

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A došao je u novom izdanju. Repić je ostao, a novi trend su pletenice koje mu je složila (i s tim se, naravno, na društvenim mrežama pohvalila) njegova Georgina Rodriguez.

Još se uopće ne zna hoće li Serie A početi sredinom lipnja kako se priželjkuje. Italija je bila europsko žarište pandemije korona virusa, a Ronaldo je s obitelji vrlo brzo sjeo u svoj avion i otišao na rodni otok.

U karanteni su on i Georgina zajedno trenirali u teretani i džogirali, a slobodno je vrijeme, naravno, bilo posvećeno obitelji tj. djeci kojih imaju četvero (jedno zajedničko).

Malo su i ljutili portugalsku javnost selidbom i mijenjanjem vila po otoku, a Ronaldo je stigao i otvoriti vlastiti online muzej sa svim osvojenim trofejima i svim zamislivim memorabilijama.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • MK7R300ps 22.05.2020.

    Picvajs oisao radi love među lopine žabarske ...

  • 20.05.2020.

    Ubija se od dosade

  • XaviBarcaMessi 20.05.2020.

    Ronaldo ko Ronaldo... ali šta ovi rade na slici 1 i 2?

Komentiraj...
Vidi sve komentare