To je to što me zanima!

Cristiano Ronaldo opet vrijeđa suce: Ukradi ovo, gov*** jedno

Cristiano Ronaldo je opet u fokusu španjolske javnosti. Zbog jubileja i 300. gola te prostačke geste prema glavnom sucu. Portugalac mu je poručio da je obično gov***
Vidi originalni članak

Real je u 30. kolu Primere slavio na Vallecasu 2-0 i vratio se na četiri boda iza Barce. Susret je obilježio Cristiano Ronaldo. Prvo mu je sudac dao žuti karton zbog simuliranja. Bila je to teška pogreška glavnog suca , a penal nije mogao biti čišći.

No 15-ak minuta nakon toga Ronaldo je zabio za vodstvo Reala. I pritom izvrijeđao suca, pišu španjolski mediji. Portugalac zbog tog kartona ne igra protiv Eibara.

- Ukradi ovo, gov*** - rekao je Portugalac sucu.

Zabio je CR7 svoj 300. gol za Real u svim utakmicama. Pobjedu je potvrdio James Rodriguez, ali opet će se pričati o sucima i Ronaldovom ponašanju na terenu.

Portugalac još čeka kaznu zbog sramotnog primanja za genitalije i poruke sucu tijekom El Clasica, ali i provociranja Barceloninih navijača na istoj utakmici. To je potvrdio predsjednik lige rekavši kako takvo ponašanje moraju iskorijeniti iz nogometa.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Avatar 10.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • beemysm 10.04.2015.

    odsad Ronaldo mora nositi dudu za vrijeme utakmice, ovo je postalo previse blesavo, citaju mu sa usana, FBI rekonstruira gestikulacije, CIA cita misli...ajd nek malo Messija prate, ma ne samo njega...Ibru, Aguera, koga god...svi psuju sucu i vrijedjaju...normalno je

  • beemysm 10.04.2015.

    kakva glupost, pa svaki igrac opsuje sucu i mater i zenu i sestru i svu zensku familiju ( u crnoj gori musku familiju) i to je normalno da psuju sucima kad su frustrirani pogreskama...da je to radi nepravilno dosudjenog auta ili cak i prekrsaja, ajd bilo bi pretjerano, al uzeo im je penal jbg

Komentiraj...
Vidi sve komentare