To je to što me zanima!

Cristiano Ronaldo poručio: Ne želim otići iz Uniteda

Cristiano Ronaldo je nakon velike pobjede izjavio da želi ostati u ManUtd-u zbog navijača koji ga vole od dana kad je došao na Old Trafford
Vidi originalni članak

Vjerojatno nikad neće biti kao Kaka, on na terenu zrači bezobrazlukom, djeluje pomalo i prepotentno, što mu mnogi ne mogu oprostiti. Ma koliko god veliki bio. Ali onog trenutka kad su se svjetla stadiona ugasila, Ronaldo je prestao biti najbolji nogometaš svijeta i postao tek jedan od nas. U 50-ak metara dugačkom redu novinara Rooney, Ferdinand, Tevez postali su prolaznici, svi su čekali samo njega. Pojavio se širokog osmijeha i stao odmah na početak reda. Već na prvom pitanju shvatili smo kako to nije onaj Ronaldo s terena, da je sve to samo maska.
- Cristiano, kako si se osjećao nakon promašenog penala - pitao je jedan od britanskih novinara, a ovaj je odgovorio poput djeteta kojem su nešto ukrali:
- Ma zašto me to svi pitaju?! Pa zabio sam gol i postali smo prvaci.
Potom je rekao da ne namjerava otići iz Manchestera, ali njegov glavni razlog nije ni moćna momčad ni novac. Razlog je ljudski, za kojim i takve zvijezde žude.
- Od prvog dana kad sam došao, ovdje me vole. I zato ne želim otići.
Nakon što su svi pitali što su imali, pomaknuo se dva metra i sve ispočetka.
- Jeste li najbolji na svijetu - upitali smo ga, a njegov odgovor nije zvučao kao lažna skromnost:
- Ne znam.
Prošlo je više od sat vremena, a Ronaldo je još bio tamo...

FERGUSON: VEĆ PLANIRAM KAKO DOGODINE OPET OSVOJITI!
Osim što zna, taj Alex Ferguson ima sreće. Prije devet godina, kad je prvi put osvojio Ligu prvaka, njegov je United u zadnjim minutama dao dva gola Bayernu. Ovaj put spasila ih je vratnica.
- Ponosan sam, no ne zanosim se previše. Večeras slavimo, a već sutra počinjem planirati iduću sezonu. Dovest ćemo nekoliko novih igrača, moramo opet biti 'gladni’ jer nije lako obraniti naslov europskoga prvaka - rekao je Ferguson i dodao:
- Scholes i Giggs su na zalasku karijere, no ostat će s nama. Samo što neće igrati toliko mnogo utakmica. (nn)

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_27276 22.07.2008.

    cristiano je najboljiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • purgericazg 23.05.2008.

    osudit će me mnogi da ovo pišem samo zato jer mi je c.ronaldo zgodan,ali u krivu ste...žensko sam,pa što? volim nogomet i pratim nogomet,što zbog posla,što zbog općenito ljubavi prema nogometu i moje mišljenje u vezi ronalda i kake je ta da ga je ronaldo odavno \"prešišao\". vi ga sad pljujete,a svjesni ste i sami da se iskazao nebrojeno mnogo puta,kao igrač i kao osoba. nekima očito nije jasno da se rodio igrač koji je kompletan... a što se slave tiče,gdje piše da kaki slava nije udarila u glavu!?nigdje,to su samo pretpostavke i idealiziranje nekih osoba o kojima nitko od nas nema pojma...

  • mad p 22.05.2008.

    kaka?hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare