To je to što me zanima!

Cristiano Ronaldo poručio sir Alexu: Šefe, hvala ti na svemu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Cristiano Ronaldo na Facebooku je napisao: "Šefe, hvala ti na svemu". Nekadašnji golman Manchester Uniteda, Peter Schmeichel, šokiran je potezom sir Alexa...
Vidi originalni članak

Sir Alex Ferguson, jedan od najvećih trenera svih vremena, objavio je kraj karijere. Legendarni Ferguson nakon 26 godina i 38 osvojenih trofeja u Manchester Unitedu odlazi u mirovinu. Vijest je to koja je uzdrmala nogometni svijet.

- Hvala ti na svemu, šefe - napisao je portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo na svom Facebook profilu.

Ferguson je vodio Ronalda u Manchesteru, portugalski igrač praktički je postao zvijezda upravo pod palicom sir Alexa. Pojavila se mogućnost da se Ronaldo vrati u United i da ga ponovno trenira legendarni Ferguson, no sada je izvjesno kako do toga neće doći.

Peter Schmeichel: Fergusonov potez nema mi baš smisla

Oglasio se i nekadašnji golman Manchester Uniteda, Danac Peter Schmeichel.

- Nisam mislio da će se Ferguson ove godine oprostiti. Razočaran sam, tužan i pomalo šokiran. Poznajem sir Alexa 20 godina i nema mi smisla ovaj njegov potez. Zašto je sad odlučio otići? - pitao se Danac.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • ninja_ratnik 09.05.2013.

    Čovjek je zasluzio mirovinu i to mu nitko nemoze zamjeriti. Svaka ti cast,jedan od najvecih menagera u povijesti. Samo kad se sjetim da su ga htjeli potjerati na pocetku mandata dođe mi slabo,nemoze se napraviti momcad u 2-3 godine,to se gradi desetljecima,svaka cast MUFC-u na priliki i Fergusonu na ucinjenom.

  • CFC 1905 09.05.2013.

    Navijam za rivalski klub, ali iskreno mi je žao što on odlazi u mirovinu. Žao mi je i što mi je sudbina takva da neću imati priliku vidjeti ponajveće nogometaše i nogometne stručnjake uz koje sam praktički odrastao i divio im se. Ferguson je definitivno jedan od tih legendi. Čovjek o kojemu je uvelike ovisio razvoj modernog nogometa, kojega danas gledamo, Sir Alex Ferguson!

  • 2sm3tj65 08.05.2013.

    stari konj

Komentiraj...
Vidi sve komentare