To je to što me zanima!

Cristiano Ronaldo: Volim Eltona Johna, ali i Sade...

Cristiano Ronaldo ne odvaja se od iPoda. Ukoliko treba energiju, tada sluša samo brazilsku glazbu. Osim toga, voli i Georgea Michaela, E. Johna...
Vidi originalni članak

Od slušalica se ne odvajam. Volim hip hop. Često slušam i romantičnu glazbu, otkrio je svoj izbor ponajbolji nogometaš svijeta, Portugalac Cristiano Ronaldo.
Slavni Chelsea zatrpao je s dva gola na njihovu terenu. Odradio je pressicu i još se, dok je hodao prema službenom autobusu, “opskrbio” neizostavnim predmetom. Stavio je slušalice u uši, uključio iPod i prepustio se omiljenim glazbenim taktovima.
- Obožavam slušati Sade. Sjajno pjeva - kazao je Portugalac i nastavio:
- Opuštam se i uz Phila Colinsa, Georgea Michaela, posebice Eltona Johna. Sjajni su to glazbenici. Nisu prežestoki. Nakon utakmica volim se opuštati uz lakše taktove. Nikako ništa naporno - rekao je 24-godišnji nogometaš koji je za svoju reprezentaciju zabio 22 gola.
Nogometaš iz Madeire otkrio je da ponekad mijenja svoj glazbeni izbor...
- Ako trebam energiju, tada nije na repertoaru Elton John. Tada slušam samo brazilsku glazbu - zaključio je “crveni vrag”, ponajbolji nogometaš svijeta.




'SNIMIT ĆU CD SA SESTROM'
Ne samo što volim slušati glazbu, nego ju jako volim i pjevati, rekao je Portugalac Cristiano Ronaldo. Njegova sestra Catia popularna je pop zvijezda u Portugalu.
- Jednog dana ćemo snimiti CD - zaključio je Ronaldo.

ŠTO SPORTAŠI VOLE?

JAZZ - David Beckham voli sa svojom “spajsicom” Victorijom obilaziti jazz clubove. U Londonu su često slušali poznatog klavijaturista Jamiea Culluma.
ROCK - Ivan Jurić izraziti je roker. Bivši veznjak Hajduka, koji danas igra za talijansku Genou, obožava hrvatske bandove Overflow i Hladno pivo.
RAP - Eminem i 50 Cent samo su neki od omiljenih izvođača njemačkog veznjaka Michaela Ballacka. Voli on poslušati i njemačke glazbenike.
FOLK - Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić obožava Mileta Kitića. Jednom ga je klub suspendirao zbog partijanja na koncertu srpskog folk pjevača.
KLASIKA - Zvonimir Boban završio je Filozofski fakultet i odskakao je od kolege nogometaša po glazbenom ukusu. Znao je otići i na koncerte klasične glazbe.
POP - Volim Madonnu, ali ne samo nju. Slušam ja dosta glazbe iz 80-ih, rekao je Rio Ferdinand, branič Manchester Uniteda. Voli i soul, regge i dance.
METAL - Hrvatski izbornik Slaven Bilić družio se s Steveom Harrisom, basistom Iron Maidena, dok je igrao za West Ham. Slaven obožava heavy metal.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • majmun66 07.05.2009.

    Rakitic seljo,Ronaldo tetkica,Ballack nigga,Juric i Bilic kraljevi

  • cedo 07.05.2009.

    R\'N\'R

  • arsenal fc 07.05.2009.

    živija rock!!! -GUNS N ROSES 4ever-

Komentiraj...
Vidi sve komentare