To je to što me zanima!

Cristianove škarice Juventusu najljepši gol prošle sezone...

Škarice Cristiana Ronalda u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Juventusa proglašene su za najljepši gol prošle sezone u Uefinim natjecanjima. Tako je Portugalac titulu za najljepši gol preuzeo od našeg Mandžukića...
Vidi originalni članak

Ponajbolji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo prošle je sezone briljirao u Ligi prvaka u redovima madridskog Reala, a posebno upečatljiva utakmica ostala je ona protiv Juventusa u četvrtfinalu Lige prvaka

Bio je Portugalac tada odlično raspoložen protiv svog sadašnjeg kluba. Prvi gol zabio je već nakon 2:47 minuta, a onda je uslijedilo ono remek djelo u 64. minuti. 

Najprije je Carvajal sjajno centrirao s desne strane, a unutar kaznenog prostora 'stare dame' Ronaldo perfektno loptu zahvaća škaricama i pogađa pored nemoćnog Buffona čime je poduplao vodstvo svoje momčadi. 

Upravo to remek djelo proglašeno je za najljepši gol prošle sezone u izboru Uefe. Portugalčev eurogol dobio je uvjerljivo najviše glasova navijača, čak 197 496 dok je na drugom mjestu gol Dimitrija Payeta protiv RB Salzburga u Europskoj ligi sa 'sitnih' 35 558 glasova.

- Hvala svima koji su glasali za mene. Nikad neću zaboraviti taj trenutak, posebno reakciju navijača na stadionu - zahvalio se Ronaldo, kojem su čak i navijači Juventusa skandirali nakon tog gola. 

Ronaldo je tako od svog sadašnjeg suigrača iz Juventusa, našeg Marija Mandžukića preuzeo titulu za najljepši gol u Uefinim natjecanjima koju je Mandžo pretprošle sezone dobio zahvaljujući također sjajnim škaricama u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 29.08.2018.

    Baleov je bolji i bitniji bio

  • 28.08.2018.

    To moze i messi ,ako ga pique' stavi na ramena.

  • sumarinac 28.08.2018.

    Zasluženo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare