To je to što me zanima!

Cristianu Ronaldu je kazna od dvije utakmice previše

Ronaldo je u nedjeljnoj utakmici Real Madrida protiv Malage laktom udario protivničkog igrača i slomio mu nos. Dobio je kaznu od dvije utakmice
Vidi originalni članak

Najskuplji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo neće imati pravo nastupa u sljedeće dvije utakmice u španjolskom prvenstvu zbog crvenog kartona u nedjeljnom dvoboju s Malagom. Portugalac je bio središnja figura spomenutog dvoboja 19. kola Primere. Najprije je zabio oba gola za pobjedu “kraljevskog kluba” 2-0, da bi u 69. minuti namjerno laktom pogodio suparničkog igrača Patricka Mtiligu u lice i slomio mu nos zbog čega je, dakako, zaradio izravni crveni karton, a naknadno je Španjolski nogometni savez (RFEF) odlučio da ne smije nastupiti u sljedeća dva susreta (30. siječnja na gostovanju kod Deportiva i 7. veljače kod kuće protiv Espanyola).
- Naravno da me takva odluka RFEF-a nije impresionirala. Iskreno vjerujem da je takva odluka pretjerana. Uvjeren sam da će žalba koju će klub uložiti uroditi plodom i da će kazna biti smanjena – prenosi Ronaldovu izjavu As.
Portugalcu je spomenuto isključenje bilo drugo otkako je prošlog ljeta prešao u Real iz Manchester Uniteda za 94 milijuna eura odštete. Prvo je zaradio u prosincu prošle godine u utakmici protiv Almerije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Visca_Barca 27.01.2010.

    @nevidljivi_ca - kolko ti imas godina?? barca pripada sredini ljestvice??? hahahhahahhahahahahhaahhahah... i ti nekome govoris da ako je iz hrvatske da ne moze navijat za strani klub??? wtf? daj odrasti

  • boixos os 27.01.2010.

    meni je ispod čast s tobom komunicirat..Bog!

  • nevidljiv_ca 27.01.2010.

    Nesto mi ovde smrdi na one koji navijaju za Barcelonu, ali ok vidjecemo Vas sad sa Sportingom kad vas napune do vrha jer i ovako nezasluzujete prvo mjesto, realno mjesto Barcelone je sredina Spanjolske nogometne lige.A Ti boixos os ako si iz Osijeka bolje navijaj za Osijek nego Barcelonu jer Barcelona je Spanjolski klub a ne Hrvatski. Bog!

Komentiraj...
Vidi sve komentare