To je to što me zanima!

Crnogorac Milić i službeno novi 'modri': Dinamo je institucija!

Sve detalje dogovorio je s čelnicima Budućnosti Zoran Mamić, a Dinamova je ponuda bila bolja i od one RB Salzburga koji je talentiranog Milića također htio dovesti
Vidi originalni članak

Stigla je potvrda, ispunilo se obećanje direktora Budućnosti Zvezdana Miloševića. Defenzivac iz Podgorice, kapetan crnogorskog prvaka, obećavajući Stefan Milić (20) novi je igrač zagrebačkog Dinama.

POGLEDAJTE VIDEO: Boysi prosvjeduju protiv Mamića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Transfer je vrijedan pola milijuna eura, koliko će Dinamo uplatiti u blagajnu Budućnosti te još 20 posto od idućeg transfera. Sve detalje dogovorio je s čelnicima Budućnosti Zoran Mamić, a Dinamova je ponuda, čini, se bila bolja i od one RB Salzburga koji je talentiranog Milića također htio dovesti. 

KAD ĆEMO NA STADIONE? Dinamova proslava naslova i desetina utakmica ove sezone HNL-a pred praznim tribinama

- Točno je da će Milić potpisati za Dinamo, ali kod nas ostaje do ljeta - rekao je još u veljači sportski direktor Budućnosti Zvezdan Milošević, a od sada će mladi Crnogorac i trenirati s Dinamom budući da je sezona u Crnoj Gori završena.

Dinamo je i na svojim službenim stranicama s navijačima podijelio vijest o novom pojačanju.

- Jedva sam dočekao završetak sezone pa da se priključim novim suigračima. Ne trebate me ni pitati koliko sam sretan. Dinamo je institucija na ovim prostorima, a ja sam dobio priliku biti dio te momčadi. Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje kluba i da se nametnem treneru - rekao je bivši kapetan Budućnosti, koji je osvojio i naslov prvaka Crne Gore.

HALO, MAROKO! Vaha: Iz Dinama i ne očekujem poziv! Publika me uvijek voljela

Stefan Milić se priključio treninzima Dinama, ali neće imati priliku zaigrati u posljednjem kolu HNL-a gdje će Dinamo ugostiti Varaždin Samira Toplaka koji je jedno od najugodnijih iznenađenja nastavka sezone.

Bez obzira na sve što će pružiti Varaždinci, pa makar došli i do pobjede na Maksimiru, dinamovci su davno osigurali titulu prvaka, 21. otkako je HNL-a.

BJEGUNAC SE SPRDA Z.M. (61): Hajduk ispada od ribara, a u skupinama Europe rjeđe je od Halleyjevog kometa

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Hyper Markoni 23.07.2020.

    Samo da ne bude isto kao i s onim Matiasom Godoyem, uzmu ga, stave ga u 2. Momčad i odma ga prodaju

  • 21.07.2020.

    Kako Crnogorci kažu "plaća"? -Ležarina.

  • POTPEC 21.07.2020.

    Aj da vidimo da i srnogorac zaradi svoju plaću u nogometu. Sritno i njemu i Dinamu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare