To je to što me zanima!

Crnogorski košarkaš srušio se na utakmici, umro je u bolnici

Tjedan dana prije Božića Emil Isović srušio se na utakmici tijekom minute odmora. Oživljavali su ga 20 minuta i prebacili u bolnicu, ali pluća su mu već otkazala, imao je i veliko oštećenje mozga
Vidi originalni članak

Emil Isović (21), košarkaš podrijetlom iz Crne Gore, bio je u komi tjedan dana. Liječnici više ništa nisu mogli učiniti. Preminuo je u Honoluluu gdje je igrao za sveučilište Hawaii Pacific Basketball. 

Isović se rodio u Norveškoj, nastupao je za Švedsku odakle je otišao na Havaje gdje je studirao komunikologiju.

Tjedan dana prije Božića, srušio se na utakmici tijekom minute odmora. Oživljavali su ga 20 minuta i prebacili u najbližu bolnicu na Havajima, ali pluća su mu već otkazala, imao je i veliko oštećenje mozga.

Uz njega su u posljednjim trenucima bili otac Nedžad, majka Sanela i brat Dino.

Njegova smrt potresla je sve na havajskom sveučilištu.

- Ne postoje riječi kojima bismo opisali koliko će nam Emil nedostajati. Impresionirao nas je i ostavio duboki utisak, na terenu i izvan njega. Svi smo uz njegovu obitelj u ovim teškim trenucima - rekao je Sam Moku s havajskog sveučilišta.
 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Liliana_1 28.12.2018.

    Današnji vrhunski sportovi su prenaporni. Tko ima malu srčanu manu koja se ne detektira završi ovako.

  • Fenix 28.12.2018.

    Umro tjedan prije Bozica. Zar svi slave Bozic tada ?? A ovaj ga nikad nije ni slavio . Crnogorac ?? Roden u Norveskoj , igra u Svedskoj i umro u Americi. Zao mi je jadnog momka al i ovih novinara !!

  • grabagraba 28.12.2018.

    Ima li u zadnje vrijeme toliko mladih problema sa srcem ili je stvar u sportu i neljudskim naporima koje zadnje desetljeće on iziskuje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare