To je to što me zanima!

Cro Cop će se boriti u Brazilu: Protivnik će biti Pedro Rizzo?

Vrlo sam sretan i ponosan što ću iduće godine odraditi MMA meč u Brazilu, otkrio je Mirko Filipović detalje povratka. Protivnik mu je navodno domaći Pedro Rizzo
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana nakon pobjede nad Randyjem Blakeom u K-1 Mirko Filipović otkrio je da se vraća u MMA, no ostao je misteriozan o čemu se točno radi.

Sad je sigurno da će Cro Cop, nakon borbi u Aziji, Europi i Sjevernoj Americi, nastupiti u Južnoj Americi, točnije u Brazilu. Otkrio je to sam Filipović preko video-poruke, kojim najavljuje povratak sljedeće godine u još nepoznatoj organizaciji.

- Šaljem pozdravim svim brazilskim fanovima borilačkih sportova. Vrlo sam sretan i ponosan što ću iduće godine odraditi MMA meč u Brazilu. Prvi put ću se tamo boriti i tome se radujem. Brazil je dom mnogih velikih boraca i prvaka, bit će to velika čast za mene - rekao je hrvatski borac iako nije otkrio tko će mu biti protivnik.

Naime, radi se navodno o iskusnom 38-godišnjem Brazilcu Pedru Rizzu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • BestAnswer 20.10.2012.

    Mirko uz tebe smo!! odradi to...

  • Superteška 18.10.2012.

    Jadno, protivnik nije nikakav borac već olinjali starac. Fedor ga je nedavno uništio u prvoj rundi. E Mirko legendo na kakve si ti "borce" spao.

  • Captain Obvious 18.10.2012.

    ma htio bi se on povući ali kada ti vražiji organizatori ponude dobru lovicu pa mu je teško odbiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare