To je to što me zanima!

Cro Cop je odbrusio kritičaru: Legendo, boli te sisa za mene...

Mirko je nakon brojnih kritika o ponovnom povratku objavio poduži tekst na Facebooku u kojem je objasnio zašto se vraća i koji su povodi za to, a jedan 'obožavatelj' našao se među onima koji su ga kritizirali
Vidi originalni članak

Najveći MMA borac ovih prostora i jedan od najvećih ikada u povijesti Mirko Filipović (42) prije dva dana je iznio vrlo zanimljivu ponudu - oproštajni meč protiv svojeg najvećeg i najljućeg rivala - Fjodora Jemjeljanenka. Borba će uvelike ovisiti o Fjodorovu pristanku (oko čega ne bi trebalo biti pretjeranih problema) i o Bellatoru, koji je trenutno Fjodorov gazda.

Mirko je nakon brojnih kritika o ponovnom povratku objavio poduži tekst na Facebooku u kojem je objasnio zašto se vraća i koji su povodi za to, a jedan 'obožavatelj' našao se među onima koji su ga kritizirali.

- Mirko, ništa zlonamjerno, ali obavezno provjeri da li postoji u Guinessovoj knjizi rekorda kategorija za najviše oproštajnih borbi - napisao je neimenovani 'obožavatelj'.

No, Mirko mu nije ostao dužan i ubrzo je stigla reakcija.

- Legendo, boli te sisa za moje borbe, ako želiš gledaš, ako te ne zanima ne gledaš. I to je to. I provjeri jel postoji u Guinessevoj knjizi kategorija za guranje nosa gdje mu nije mjesto - napisao je Cro Cop, a zatim dodao:

- Ništa zlonamjerno.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • BDC 01.04.2017.

    Mirkec nemoj slucajno da slusas nas.Ma osini se sa onim , i pusti price sa sela.Radi sta hoces i kada hoces pa ti si valjda svoj cojk.Ni slucajno da se ne potuces jos jednom,jos jednom ,jos jednom itd.

  • 31.03.2017.

    E moj Mirko....bio si mi bas zanimljiv sve ove godine....mislio sam da si lik....al evo i jedna od mene "moze seljak iz sela,ali selo iz seljaka ne".....nista zlonamjerno!

  • mashy 31.03.2017.

    Pa nije lako otic nakon toliko godina...u krvi je to...a ne bori se on za fanove nego za sebe,tobje njemu nacin zivota...pa covjek i kad je gubio meceve borio se za pobjedu...sve dok ulazi u borbe sa zarom ima moju podrsku...i izazvo je borca iz svoje generacije.od mene ima respect za ovo pa dobio ili izgubio svaka mu cast.ako dodje do borbe bit ce dobra sigurno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare