To je to što me zanima!

Cro Cop lako s Peroshem: Cijenim njegovu hrabrost

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mirko Filipović tehničkim je nokautom svladao nedoraslog Australca Anthonyja Perosha koji je bio spreman trpjeti Cro Copove neugodne udarce
Vidi originalni članak

Mirko Filipović uspješno se vratio u UFC-ov oktogon pobjedom nad nedoraslim protivnikom Australcem Anthonyjem Peroshom. Cro Cop se lako obračunao sa neiskusnim borcem kojeg je svladao krajem druge runde tehničkim nokautom. Od samog početka naš je borac vodio glavnu ulogu. Nametnušvi svoj ritam nije dopustio Australcu priliku da ga sruši, a Filipović mu je uzvraćao odličnim udarcima rukama. Druga runda je bila preslika prve samo što je Cro Cop odlučio boriti se u parteru kada je Perosha pogodio laktom pri čemu mu je raskrvario čelo. Uslijedio je prekid, ali je neiskusni i vrlo hrabri borac odlučio nastaviti borbu. No posjekotina je bila prevelika stoga je sudac između zadnje dvije runde odlučio prekinuti meč.
- Cijenim Peroshevu hrabrost zato što je uskočio u posljednji trenutak umjesto Rothwella. Mislim da je pokazao hrvatsku hrabrost. Stvarno sam se iznenadio kada je nastavio borbu poslije onog lakta - rekao je Filipović nakon meča. Iako Perosh nije bio protivnik po mjeri Mirka, hrvatski borac je nakon dulje vremena pokazao odlučnost da vodi glavnu riječ u ringu, iako je i za njegov kalibar bio odveć sudržan. Cro Cop je protiv Australca ostvario treću pobjedu u šest nastupa u UFC-u. Igora Pokrajca porazio je Te Huna, a Minotaur je pao nakon 140 sekundi!

Idi na 24sata

Komentari 19

  • crocopman 21.02.2010.

    Samo tako napred Mirko. Treniraj na explozivnosti i agresiji i bit češ naj jači. Idemo crocop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • god of war 21.02.2010.

    Kako monstruozno izgleda Cro Cop jbt led...fojmeee odlična fizička forma,i oni pokušaji Perosha da ga obori na pod su tako smiješni napsrem cro Copovom brzinom\"zakucavanja\"u pod tae pokušaje Perosheve da to nije istina!! A tek onaj lakat što je primija Perosh u glavu,to nikad od Cro Copa nisam vidjeo...stari,ovaj Mirkec ima ipak vatre u sebi...ja vam kažem,kapa dolje na hrabrosti peroshu,ali Mirkec ima vatre u sebi i te kako da ima...!!!!

  • barkley 21.02.2010.

    cain velasquez ili badr hari to je ipak neka druga dimenzija

Komentiraj...
Vidi sve komentare