To je to što me zanima!

Cro Cop napunio 44 godine, a izgleda kao u najboljim danima

PET GODINA BEZ PORAZA Cro Cop, koji je 10. rujna napunio 44 godine, borit će se protiv 11 godina mlađeg američkog teškaša Roguea Martineza u sklopu Rizina na priredbi u Saitama Areni 30. rujna
Vidi originalni članak

Mirko Filipović za nešto više od dva tjedna vraća se u ring. 

Cro Cop, koji je 10. rujna napunio 44 godine, borit će se protiv 11 godina mlađeg američkog teškaša Roguea Martineza u sklopu Rizina u Saitama Areni 30. rujna.

Cro Copova era

Martinez ne zna za poraz zadnjih devet borbi, prošle godine pobijedio je K-1 legendu Jeromea Le Bannera, koji je najpoznatiji borac s kojim je bio u ringu.

Visok je 177 centimetara, a na to dolazi 120 kilograma.

Borio se 19 puta, 13 puta je pobijedio, ima četiri poraza i dva neriješena ishoda. No sad ga čeka najveći protivnik u karijeri, Cro Cop koji s 44 izgleda bolje nego ikad.

U SAITAMA ARENI Cro Cop sljedeći mjesec u ringu protiv Amerikanca od 120 kila!

Prije samo nekoliko mjeseci Mirko je ozlijedio koljeno, radili su mu rekonstrukciju prednjeg križnog ligamenta i mislilo se da ga čeka dulja pauza. Problematična je bila i postoperativna faza jer je Mirko dobio trombozu.

Nakon dva mjeseca rehabilitacije vratio se treninzima i spreman je za novi izazov. 

Mirko je na osam pobjeda zaredom, posljednji put izgubio je od Alekseja Olejnika u studenom 2013. godine. Redom su padali Satoshi Ishi dvaput, Gabriel Gonzaga, Hyun Man Myung, Muhammed Lawal, Kaido Hoovelson, Amir Aliakbari i Tsuyoshi Kosaka. 
 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • John_Wick 14.09.2018.

    Izgleda bolje nego ikad kada koristi hormon rasta.. pogledajte kako izgleda Silvestre Stalone u 70. godini.. isto se frajer godinama kuca hormonom rasta.. zato je Cro Cop i otišao nazad u Japan se boriti.. em mu daju neke lezileboviće za borce jer na ovoj nabrojanoj listi svi neki poluamateri, tu ga još ne testiraju na doping.. u UFC-u bi ga prvo USADA već u startu sasjekla, a nakon toga bi ga i prosječni UFC borac isprašio

  • Manuutd 13.09.2018.

    Najnegativniji hrvatski sportaš čak gori i od Kalinića.Pljuni si u facu sam saborski zastupniče ...budući i bivši uhljebu

  • Bo123 13.09.2018.

    To je Cro copov, zivot covjek jednostavno voli taj sport..taj covjek je legenda tog sporta i pratim ga od pocetka karijere...svaka mu cast, treba podignut spomenik njemu. Ponos i slava..

Komentiraj...
Vidi sve komentare