To je to što me zanima!

Cro Cop: Nije do novca. Fjodor je najveći i želim revanš s njim

Ni novac ni zarada s ovim nemaju veze, a to je nešto što mnogi ne mogu shvatiti. To bi za mene bila povijesna borba i podnio bih sve da se vrhunski spremim i dao bih sve od sebe ga pobijedim, kaže Mirko
Vidi originalni članak

Mirko Filipović sinoć je obradovao sav borilački svijet spektakularnom najavom svoje zadnje i jedine prave oproštajne borbe. Izazvao je svojeg najvećeg protivnika i borca kojeg najviše cijeni - Fjodora Jemjeljanjenka. Fjodor je borbu prihvatio, ali prvo mora pobijediti Matta Mitrionea u Bellatoru da bi eventualno razmišljao o revanšu protiv Cro Copa.

Mirko je danas na svojem Facebook profilu odlučio stati na kraj nagađanjima i špekulacijama. Kako to obično biva, odlučio je objasniti neke stvari, a da ne duljimo previše evo što je Mirko napisao.

- Dragi Facebook prijatelji. Kao što ste vidjeli jučer, pozvao sam Fedora da odradimo moju oproštajnu borbu, kao što sam nakon Rizinovog GP i najavio. I upravo je Fedor taj kojeg sam imao na umu kada sam najavio mogućnost oproštajne borbe i jedini s kojim bi još jednom ušao u ring. Jer Fedor je definitivno najveća legenda slobodne borbe i imati priliku odraditi još jednu borbu i to posljednju bila bi velika stvar u mojoj dugoj karijeri. A ta borba bi bila dio povijesti slobodne borbe. I da se zna, niti mi fali borbi u životu niti novca, niti sam lud za još jednim krvavim pripremama, bolovima i ozljedama. Svjestan sam da sam u 43. i da moram čuvati zdravlje i to sve stoji. Ali za mene je ova borba vrijedna rizika. Ni novac ni zarada s ovim nemaju veze, a to je nešto što mnogi ne mogu shvatiti. To bi za mene bila povijesna borba i podnio bih sve da se vrhunski spremim i dao bih sve od sebe ga pobijedim. Hoće li se ta borba dogoditi - ne znam. Mora, naravno, prihvatiti moj izazov i mora pobijediti Mitrionea, borca s kojim se bori 24. lipnja u New Yorku. Hoće li se obje stvari poklopiti, neznam. Volio bih da hoće. A ta borba je ono što sam obećao sebi i svojem timu uoči zadnjeg puta u Japan. Ako osvojimo pojas tražit cemo revanš s Fedorom i adio. Evo, pojas je osvojen i izazov je bačen.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • --- DAVOR --- 30.03.2017.

    Pa onda ga pozovi na uličnu borbu i pofajtajte se i to je to ako nije do love.

  • antemilica 30.03.2017.

    hrvatski portal,hrvatski sportas,A 90% KOMENTARA NEGATIVNIH HAHAHAHA JEDINO U HRVATSKOJ.koliko mrzitelja pa to je strasno

  • Annunnaki 30.03.2017.

    Ako vidim Fedora i Mirka opet u ringu plakat cu od srece i tuge!!! Hebote kako nam vrijeme svima prolazi......uzivao sam uz njegove meceve!

Komentiraj...
Vidi sve komentare