To je to što me zanima!

Cro Cop opet u oktogonu: Al-Turk za veliki povratak

Mirko Filipović vraća se u američki UFC, 13. lipnja borit će se protiv Libanonca Mustafe Al-Turka. Do kraja godine Mirko će u oktogon još dvaput
Vidi originalni članak

Odlučio sam ponovno se boriti u UFC-u jer je tamo konkurencija najjača. Moj sljedeći protivnik je Mustafa Al-Turk, objavio je Mirko Filipović na svojoj službenoj stranici. Nije ga pokolebao ni neuspjeh u prethodnim nastupima u američkom kavezu, popularnom oktogonu. Dapače, to mu je samo dodatna motivacija.
- Nisam bio pravi u prva tri nastupa, to jednostavno nisam bio ja. Povratkom u kavez želim dokazati da se još uvijek mogu boriti na najvišoj razini. I pritom nije važno ni kada ni gdje - rekao je Mirko, koji ipak zna kada. Termin je 13. lipnja, tog će datuma u kavez s 35-godišnjim Libanoncem koji nastupa pod zastavom Velike Britanije. Riječ je o snažnom udaraču visokom 188 centimetara i teškom 112 kilograma. Prava ljudska gromada, ali Filipovića odavno ne plaši sama pojava njegovih protivnika.
- Hvala Dana Whiteu, prvom čovjeku UFC-a, što me ponovno pozvao da se borim pod okriljem njegove organizacije. Dugujem mu puno još iz naše prošle suradnje, siguran sam da ću mu ovoga put sve nadoknaditi - kaže Mirko Filipović te najavljuje:
- Volio bih nakon ove imati još dvije borbe do kraja godine.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • JAX 19.05.2009.

    on je LIBANONAC koji turcin mozda mislite zbog prezimena onda mozete tako mislit i za slovenskog predsjednika koji se isto preziava turk a svasta

  • robo-st 19.05.2009.

    Ljudi . a i ti policajac, stvarno niste baš prisebni, da se blago izrazim .Naš mirkec nije više za ovakvu vrst borbe pogotovu u više kutova jer mu se u više od 4 vrti u glavi , a jeste li vidjeli ovog goropadnog tursokog mladca, ma izblamiračeš se pandur moj , aj ti u Japan jer ti očito odgovara jet-leg.

  • god of war 19.05.2009.

    ovaj turčin pada u prvoj rundi!! ko je voljan okladu sad ostavit ovdje ja sam za!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare