To je to što me zanima!

Cro Cop opet u ringu! Filipović planira svoj oproštaj u Japanu

Imam nekoliko ponuda, s više strana me zovu, ali odlučio sam se za Japan. Čim bude novosti, objavit ću. Planira se event u Japanu za Novu godinu, rekao je Mirko Filipović za Novu TV
Vidi originalni članak

Mirko Filipović oporavio se od teške ozljede i spreman je boriti se već do kraja ove godine. Potvrdio je gostujući na Novoj TV.

- Trenutno nema ništa novo. Ranije sam rekao da bih volio odraditi oproštajni meč s Fedorom, ali od toga nema ništa jer je on izgubio meč kojeg je trebao dobiti - rekao je Cro Cop pa nastavio:

- Imam nekoliko ponuda, s više strana me zovu, ali odlučio sam se za Japan. Čim bude novosti, objavit ću. Planira se event u Japanu za Novu godinu, to je tradicionalni novogodišnji spektakl, ali još ništa nije dogovoreno pa ne mogu ništa više reći - kaže MMA legenda.

Mirko je koncem prošle godine osvojio Rizinov Grand Prix u Saitami i objavio kraj svoje karijere, ali je dao naslutiti da bi moglo doći do oproštajne borbe.

- Eventualno dolazi u obzir jedan oproštajni meč, ukoliko uspijem sanirati koljeno s kojim imam velikih problema. Isključivo, naravno, u Japanu pred praktično svojom publikom - rekao je početkom godine.
 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • pilav38 22.10.2017.

    2049 godina: Mirko Filopović odrađuje jos jednu oproštajnu borbu na kraju godine...

  • darac24 22.10.2017.

    Ni ja ne popijem više putnih kad idem doma sa svadbe.

  • GARFILD 21.10.2017.

    Oproštajna borba po 48 puta

Komentiraj...
Vidi sve komentare