To je to što me zanima!

Cro Cop potvrdio meč protiv Silve: Borba je 29. prosinca

Zapravo, sve je to zakuhao Wanderlei sa svojim prozivanjem na press-konferenciji ljetos, kada me ničim izazvan sam prozvao i rekao da se želi sa mnom boriti, rekao je Filipović
Vidi originalni članak

U razgovoru za Novu TV, naš Mirko Cro Cop Filipović najavio je veliki meč protiv Brazilca Wanderleija Silve koji će se održati 29. prosinca, te se dotaknuo još nekoliko važnih tema. Show s pozivom Brazilca nije bio iznenadan rekao je Mirko:

- Ništa se tu ne događa spontano na takav način. Zapravo, sve je to zakuhao Wanderlei sa svojim prozivanjem na press-konferenciji ljetos, kada me ničim izazvan sam prozvao i rekao da se želi sa mnom boriti, što je naravno organizatoru super došlo i naravno da su mi sugerirali da ne bi bilo loše da prozovem Wanderleija. Znate i sami da ja to nikada ne bih radio. Kad sam ja prozivao bilo kojeg borca? - rekao je Filipović.

Znači, imamo trilogiju Wanderlei – Cro Cop 29. prosinca?

- Tako je - bio je odgovor našeg prekaljenog borca.

Ostatak intervjua pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kosmopolit 01.10.2016.

    Istuci još jednom ovog napuhanka i onda možeš sve izgubiti a da ti niko ni riječ ne prigovori... Mada će to biti puno teže nego prije par godina..

  • Mishokovach 30.09.2016.

    od poraza od mirka 2006 godine silva ima 6 poraza iz 10 borbi, zadnji meč je imao 2013 prije tri godine i pitanje je u kakvom je fizičkom stanju i hoće li uopće moći parirati solidnom teškašu kakav je mirko cro cop

  • 30.09.2016.

    Kaj je Mirko, nisi dost dobil po p...

Komentiraj...
Vidi sve komentare