To je to što me zanima!

Cro Cop: Stipe ima kvalitetu da godinama bude teškaški vladar

Gledajte, teška kategorija je vrlo nezahvalna. Tu doslovno jedan udarac okreće borbu. Stipe ime sve kvalitete da zadrži titulu, ali kažem, a to možete vidjeti i u posljednjoj borbi - jedan udarac, rekao je Mirko
Vidi originalni članak

UFC-ev prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić prošli tjedan je posjetio Hrvatsku po drugi put. Između svih aktivnosti, našlo se vremena i za trening s prijateljem i suborcem Mirkom Filipovićem. Njih dvojica su dobri prijatelji, Mirko je Stipin idol, a uvijek kada se vide zagarantirana je dobra zabava i dobra radna atmosfera.

Cro Cop je bio presretan što je ponovo vidio svojeg prijatelja, a rekao je i kako mu je žao što cijeli susret nije mogao potrajati malo duže. No uskoro slijedi novo druženje.

- Prvo što planiram je odlazak na njegovu iduću borbu. Ako to bude u SAD-u, onda ću svakako svratiti i do njegovog rodnog grada te njegove obitelji. No teoretski, njegov idući nastup može biti i u Londonu pa će takav plan morati pričekati neku drugu priliku. Nije bitno gdje se vidimo, bitno je da se vidimo - rekao je Cro Cop za Fight Site.

Stipe po Mirkovu mišljenju ima kvalitete koje su mu potrebne da dugo vlada 'kraljevskom', teškaškom kategorijom UFC-a.

- Ima kvalitete za to, definitivno. Gledajte, teška kategorija je vrlo nezahvalna. Tu doslovno jedan udarac okreće borbu. Stipe ime sve kvalitete da zadrži titulu, ali kažem, a to možete vidjeti i u posljednjoj borbi - jedan udarac, trenutak nepažnje, dekoncentracije… često tu presuđuju stvari poput toga jeste li se naspavali prethodne večeri, kakav vam je bioritam, je li pripreme odradio s nekakvom ozljedom ili ga je baš taj dan nešto uzrujalo,… ima tu 100 stvari koje se moraju poklopiti. Što se tiče same borilačke kvalitete, Stipe ju ima da godinama vlada teškom kategorijom i ja mu želim da se na vrhu zadrži još jako dugo - rekao je Mirko.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ragbijaš 08.11.2016.

    To je to.Kad se dvije legende nađu.

  • Kiklopp 08.11.2016.

    Jesi mu zahvalio da je natukao Overeema? Bogme je i meni bilo drago ništa manje nego tebi a vjerujem i mnogim što našim što stranim gledateljima..Stipi možda nedostaje ona prefinjenost u tehnici ali je komplet snage, pripremljenosti, borbenosti, brzine, izdržljivosti i odlučnosti pa se te finese i ne vide...

  • 07.11.2016.

    U pravu si Mirko,zaeban sport! Al svejedno mislim da bi te ja napeglao bez problema! KVJ

Komentiraj...
Vidi sve komentare