Obavijesti

Sport

Komentari 9

Cro Cop: Stipe ima kvalitetu da godinama bude teškaški vladar

Cro Cop: Stipe ima kvalitetu da godinama bude teškaški vladar
1

Gledajte, teška kategorija je vrlo nezahvalna. Tu doslovno jedan udarac okreće borbu. Stipe ime sve kvalitete da zadrži titulu, ali kažem, a to možete vidjeti i u posljednjoj borbi - jedan udarac, rekao je Mirko

VIDEO

UFC-ev prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić prošli tjedan je posjetio Hrvatsku po drugi put. Između svih aktivnosti, našlo se vremena i za trening s prijateljem i suborcem Mirkom Filipovićem. Njih dvojica su dobri prijatelji, Mirko je Stipin idol, a uvijek kada se vide zagarantirana je dobra zabava i dobra radna atmosfera.

Cro Cop je bio presretan što je ponovo vidio svojeg prijatelja, a rekao je i kako mu je žao što cijeli susret nije mogao potrajati malo duže. No uskoro slijedi novo druženje.

- Prvo što planiram je odlazak na njegovu iduću borbu. Ako to bude u SAD-u, onda ću svakako svratiti i do njegovog rodnog grada te njegove obitelji. No teoretski, njegov idući nastup može biti i u Londonu pa će takav plan morati pričekati neku drugu priliku. Nije bitno gdje se vidimo, bitno je da se vidimo - rekao je Cro Cop za Fight Site.

Stipe po Mirkovu mišljenju ima kvalitete koje su mu potrebne da dugo vlada 'kraljevskom', teškaškom kategorijom UFC-a.

- Ima kvalitete za to, definitivno. Gledajte, teška kategorija je vrlo nezahvalna. Tu doslovno jedan udarac okreće borbu. Stipe ime sve kvalitete da zadrži titulu, ali kažem, a to možete vidjeti i u posljednjoj borbi - jedan udarac, trenutak nepažnje, dekoncentracije… često tu presuđuju stvari poput toga jeste li se naspavali prethodne večeri, kakav vam je bioritam, je li pripreme odradio s nekakvom ozljedom ili ga je baš taj dan nešto uzrujalo,… ima tu 100 stvari koje se moraju poklopiti. Što se tiče same borilačke kvalitete, Stipe ju ima da godinama vlada teškom kategorijom i ja mu želim da se na vrhu zadrži još jako dugo - rekao je Mirko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"