To je to što me zanima!

Mirko: Borio sam se ozlijeđen, stopalo mi je bilo natečeno...

U borbi protiv King Moa jedan od mojih udaraca u tijelo završio je na njegovom laktu. Gornji dio stopala bio mi je natečen u polufinalu i finalu, rekao je Cro Cop koji je do pojasa stigao ozlijeđen
Vidi originalni članak

Nije bilo lako osvojiti turnir u ovakvom formatu. Prije svega, bio je to psihološki izazov za mene, rekao je Mirko Filipović na pobjedičkoj presici nakon osvajanja Rizin Grand Prixa.

Mirko je otkrio kako je do pojasa stigao ozlijeđen.

- U borbi protiv King Moa jedan od mojih udaraca u tijelo završio je na njegovom laktu. Gornji dio stopala bio mi je natečen u polufinalu i finalu - rekao je Cro Cop.

King Moa je razbio aperkatima, Baruta je uništio koljenima, a za Aliakbarija u finalu pripremio je dva brutalna krošea koja su poslala iranskog Hulka na spavanac.

Cro Cop je u 43. godini osvojio novi pojas, točno 10 godina nakon osvajanja PRIDE-a. Znakovito, osvojio je titulu japanske organizacije koja je nasljednica legendarnog PRIDE-a i najavio povratak u Japan.

- Ponosan sam što imam novi pojas jer sam sebi dokazao da mogu. Tijelo mi je izranjavano, ali volio bih se vratiti u Japan i opet nastupiti u Rizinu - dodao je hrvatski 42-godišnji borac na konferenciji za novinare.

Tri dana, tri nokauta. 

U Rizinu trljaju ruke i najavljuju nove priredbe.

- Već se okrećemo novim izazovima u 2017. godini. Planiramo pet priredbi, prvu već 16. travnja u Yokohama Areni - rekao je prvi čovjek Rizina Nobuyuki Sakakibara.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Gvatemala 02.01.2017.

    Sića li se još netko onog zadnjeg meča u karijeri Stipe Drviša,odnosno sramote od meča? Ili kad se htio na farmi tuć sa Lupinom? E sad pitam se kakve koristi Mirko ima od takvog bezveznjaka.

  • ZaGabria_1 01.01.2017.

    kakve veze ima ozlijeđen ili ne kad se sve unaprijed znalo?pusti tu kečersku demagogiju...

  • neki tamo lik 01.01.2017.

    A lijepo su te pitali fanovi nakon borbe da li ima ozljeda i ti i Drviš rekli ste da nema. Sve čestitke na pobjedi ali čemu tako lagati fanovima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare