To je to što me zanima!

Cro Copov mali, isti tata! Mirko objavio fotku isklesanog tijela sina Ivana (20): 'Krv nije voda'

Ivan Filipović rodio se dok je Cro Cop dominirao svjetskim kickboksom, 23 dana prije nego što je nokautirao Boba Sappa. Uz očeve treninge izrastao je u mrcinu
Vidi originalni članak

Ne pada jabuka daleko od stabla, kaže stara narodna poslovica. U slučaju Mirka Filipovića (48), legende hrvatskog i svjetskog MMA sporta, to se jako dobro vidi.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako udara Cro Copov sin

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cro Cop je na društvenim mrežama objavio fotografiju 20-godišnjeg sina Ivana uz opis "Krv nije voda". Ivan Filipović u zavidnoj je formi, puca od snage i mišića.

Zato i ne čude silne pohvale u komentarima poput:

  • "Svaka čast, šta je Filipovićeva genetika"
  • "Neka je zdrav i spreman, Bogu hvala"
  • "Momčina, živ i zdrav bio"
  • "Mirkova slika i prilika, živi i zdravi bili"
  • "Zašto ljudi uopće misle da je? Bogu hvala da je tako! Živio Ivan, a i maestro Mirko"
  • "Bogme, sin je ko Bruce Lee. Tri posto masnoće, i to mu kosa masna"
  • "Jel to znači Mirko da ćemo imati, nadam se, tvog nasljednika?"

Mirko je desetljećima nokautirao protivnike u borbama, a sad podučava druge kako udarati. Među učenicima je i njegov sin. Često objavljuje njegove fotografije na društvenim mrežama.

Mirko i supruga Klaudija, anesteziološka tehničarka, imaju još jednog mlađeg sina Filipa (12).

- Smatram da sam korektan otac, brinem za svoju djecu i puno radim s njima. Želim da imaju izniman kućni odgoj. Mislim da sam kao otac relativno strog, ne dopuštam klincima da se bacaju po podu. Kad vam oni pruže ruku, a Ivan pogotovo, pogledat će vam u oči i reći "Dobar dan, ja sam Ivan" - rekao je Mirko o sinovima u jednome od ranijih intervjua.

- Volio bih da se okrene znanstvenoj karijeri, da završi fakultet i bude visokoobrazovan čovjek, ali imat će moju podršku ako ga srce bude vuklo u sport. Ako ništa, imat će najboljeg trenera na svijetu. Iako je to upitno, otac i sin u trenerskoj kombinaciji nije najsretnije rješenje. Mislim da bi mi srce puklo da on uđe u neku borbu, da ga netko pogodi i padne - dodao je.

Ivan Filipović rodio se 7. ožujka 2003. u Zagrebu. Dvadeset i tri dana poslije otac je bio u ringu u Saitami protiv Boba Sappa (49). Cro Cop ga je sredio u 86 sekundi. Middle kick u jetru i dva direkta u glavu i američka grdosija od 150 kila pala je kao pokošena. Mirko je tu pobjedu posvetio tada novorođenom sinu koji malo-pomalo ide njegovim stopama.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Netix 06.07.2023.

    Da, iste kockaste ercegovačke glave.

  • domo 06.07.2023.

    Bitno je da li ima srce kao tata jer možeš imati masu, ali ako nemaš srca za udariti onda ga fuckas

  • Direktor-svemira 06.07.2023.

    Mirko dobar borac ali je kao čovjek jedno veliko ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare