To je to što me zanima!

Cro Copov menadžer: Mirko se vraća u Arenu Zagreb 2013.

Ono što mogu sigurno potvrditi jest da ćemo 15.ožujka u zagrebačkoj Areni opet napraviti borilački spektakl s Cro Copom u glavnoj ulozi, rekao je Zovko za Fightsite
Vidi originalni članak

Nakon što je u ponedjeljak objavljeno da će se Mirko Filipović na Staru godinu boriti s japanskim sumo hrvačem Suzukawom po MMA pravilima, njegov menadžer Orsat Zovko u razgovoru za Fighsite otkrio je da će 'Final Fight', koji se održao ove godine, dobiti svoj nastavak i 2013.

- Ovih dana završavam s osnovnim pripremama za iduću godinu i nastavak Final Fight priče. Ono što vam mogu sigurno potvrditi jest da ćemo 15.ožujka u zagrebačkoj Areni opet napraviti borilački spektakl s Cro Copom u glavnoj ulozi. No, i pored toga ćemo na press konferenciji nakon Nove godine izaći s planom za cijelu iduću 2013. - rekao je Zovko i demantiravši se, jer je tvrdio da će ovogodišnji 'Final Fight' biti prvi i jedini:

- Istina je da sam bio razočaran malo slabijom posjetom iako se ona na kraju pokazala kao dobra, ako se usporedi s nekim drugim sportskim priredbama u Zagrebu. No, ja oko sebe imam grupu ljudi koji žele da se uhvatimo u koštac i s ovim dijelom našeg posla pa s tim idemo u realizaciju. Kada se toliko posvetite jednom eventu i s toliko detalja sve odradite, a sve u cilju da se radi o zaista vrhunskoj priredbi, a onda na kraju nemate punu dvoranu, malo ste nezadovoljni. Cilj nam nije bio zarada, nego zadovoljna publika. Nadam se da smo u tome uspjeli.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • P3TR1C 16.12.2012.

    CroCop,vrati se na one grane,nemoj ove vreće mlatit :)

  • zlikavac 16.12.2012.

    Samo naprijed Care

  • icoribic 14.12.2012.

    ne znam što da kažem ovo je pre jadno ,pa koliko nekome treba miliona da shvati da je osigurao svoj život i najmanje još svoga djeteta. Svjestan je da već godinama služi kao kanta za nabijanje i da neki borci koji su tek u uzlaznoj putanji preko njegovih šljiva nabijaju sebi bodove i rejting. tužno ga je gledati kad uđe u ring odmah gleda gdje da pobjegne ,on protivnike mora imati maratonce a ne za borbu,jednostavno svi smo mi svjesni daje on davno prestao biti netko i nešto u borbama ali eto naš je pa laži sebe i druge ali i tome dođe kraj. po meni ovo njemu nije potrebno ,i djeca su mu veća i gledaju gdje im tatu razbija neki levat a samo da bi stavio novac na hrpu koji mu sigurno više nije potreban da se sad posveti trenerskom poslu više bi uživao i svi bi bili sretniji pa i njemu najvažnija obitelj

Komentiraj...
Vidi sve komentare