Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
24 komentara

Cro Copov menadžer: Mirko se vraća u Arenu Zagreb 2013.

Ono što mogu sigurno potvrditi jest da ćemo 15.ožujka u zagrebačkoj Areni opet napraviti borilački spektakl s Cro Copom u glavnoj ulozi, rekao je Zovko za Fightsite

Daniel Kasap/PIXSELL
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

Nakon što je u ponedjeljak objavljeno da će se Mirko Filipović na Staru godinu boriti s japanskim sumo hrvačem Suzukawom po MMA pravilima, njegov menadžer Orsat Zovko u razgovoru za Fighsite otkrio je da će 'Final Fight', koji se održao ove godine, dobiti svoj nastavak i 2013.

- Ovih dana završavam s osnovnim pripremama za iduću godinu i nastavak Final Fight priče. Ono što vam mogu sigurno potvrditi jest da ćemo 15.ožujka u zagrebačkoj Areni opet napraviti borilački spektakl s Cro Copom u glavnoj ulozi. No, i pored toga ćemo na press konferenciji nakon Nove godine izaći s planom za cijelu iduću 2013. - rekao je Zovko i demantiravši se, jer je tvrdio da će ovogodišnji 'Final Fight' biti prvi i jedini:

- Istina je da sam bio razočaran malo slabijom posjetom iako se ona na kraju pokazala kao dobra, ako se usporedi s nekim drugim sportskim priredbama u Zagrebu. No, ja oko sebe imam grupu ljudi koji žele da se uhvatimo u koštac i s ovim dijelom našeg posla pa s tim idemo u realizaciju. Kada se toliko posvetite jednom eventu i s toliko detalja sve odradite, a sve u cilju da se radi o zaista vrhunskoj priredbi, a onda na kraju nemate punu dvoranu, malo ste nezadovoljni. Cilj nam nije bio zarada, nego zadovoljna publika. Nadam se da smo u tome uspjeli.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Naši partneri pišu
Message