To je to što me zanima!

Cro Copovi učenici: Ishii i Ante Delija dobili opasne protivnike

Satoshi Ishii dobio je glavnu borbu večeri, protivnik mu je Brazilac Philipe Lins. Antu Deliju čeka opasni kickboksač Ben Edwards. Priredba je 6. lipnja, a organizira je Professional Fighters League (PFL)
Vidi originalni članak

Professional Fighters League (PFL) objavio je raspored prva tri eventa svoje druge sezone pa su sada poznati i termini mečeva hrvatskih boraca. Teškaši iz Cro Cop Teama, Ante Delija i Satoshi Ishii, borit će se na trećoj ovosezonskoj priredbi.

U kavez idu istoga dana, 6.lipnja, a obojici će to biti PFL debi.

Satoshi Ishii ide u glavnu borbu priredbe i to, prema vlastitoj želji, protiv PFL prvaka tj. pobjednika prošlogodišnjeg turnira - Philipea Linsa. Riječ je o Brazilcu koji u dosadašnjoj karijeri ima 14 pobjeda i 3 poraza (sva tri nokautom, uključujući posljednji, 2017. na Bellatoru od Vadima Nemkova).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ante Delija za protivnika je dobio opasnog australskog kickboksača Bena Edwardsa koji se kvalificirao i za K-1 Grand Prix finale u Zagrebu, ali je otkazao zbog ozljede.

Nagrade su pošteno izdašne: pobjednik u svakoj kategoriji zaradit će okruglih - milijun dolara, a borit će se u njujorškom Nassau Coliseumu, na Long Islandu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • silaaa 05.04.2019.

    Hmmm sto ce biti ako budu morali jedan na drugoga

  • mihic82 05.04.2019.

    Rubrika kosarka? Ti novinarstvo danas, kad smo kod kosarke zadnje kolo eurolige se igra danas... aj copy paste od nekoga

  • domaći špek 05.04.2019.

    Ma prolaze to decki

Komentiraj...
Vidi sve komentare