To je to što me zanima!

Croatia Sesvete šokirala Hajduk, novi poraz Rijeke

Odigrane su utakmice 1. HNL, a najveće iznenađenje priredila je Croatia Sesvete svladavši Hajduk 1-0. Dinamo navečer igra s Osijekom
Vidi originalni članak

Veliki šok nogometašima i navijačima Hajduka priredio je novi prvoligaš Croatia Sesvete. Lijepim golom Antuna Palića poveli su u 8. minuti, te unatoč premoći Hajduka u nastavku uspjeli izdržati. Palić je napravio sve za gol, predriblao sporog Živkovića, te s 18 metara lobirao Subašića, zatečenog na petercu. Splićani su tad pokušavali na sve načine, Ibričić je "tresao" vratnicu, Kalinić promašivao nemoguće, a u sivilo Hajduka uklopio se i Bušić. Zadnjih 20 minuta Croatia je bila prisiljena braniti se na svojoj polovici, a i tu su bili uspješni.
Nakon pobjede u Osijeku u prošlom kolu, Šibenik je uspio odnijeti tri boda i s Kantride i upisati treću uzastopnu pobjedu. Jedini gol za Šibenik postigao je Hrvoje Spahija na asistenciju Roglića iz slobodnog udarca. Spomenimo da je Šibenik imao priliku i za uvjerljiviju pobjedu, ali je udarac Ermina Zeca udarac zaustavila prečka.

OSTALI REZULTATI:

Inter – Slaven B. 0-0
Rijeka – Šibenik 0-1 (Spahija 38)
Zadar – Varteks 1-0 (Batur 87)
Cibalia – Zagreb 0-1 (Krstanović 41)

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nogometas05 06.10.2008.

    A gdje su oni psihicki slucajevi Rorcida4ever i ostala banda sa mora da vas sad cujemo..znate srat samo kad Dinamo kiksa i onda od smijesnog Hajduka pravite neki veliki klub sa najboljim igracima..vidjeli smo jucer i proslu nedjelju..smijesni ste!Dinamo prvak!!

  • gaxon 06.10.2008.

    johny7 ahahahaha imas pravo...hahahaha..a jesi lik..

  • johny7 05.10.2008.

    koji tebi djavo ti gore moj maturalni rad je kraći bio

Komentiraj...
Vidi sve komentare