To je to što me zanima!

Benković velika želja Intera, a Talijani žele vratiti i Kovačića...

Filip Benković (21) nije jedina meta Intera, naime, struka slavnog kluba procjenjuje da bi im povratak Matea Kovačića (24) iz madridskog Reala bio dobar potez. Slaže li se to hrvatski Inter?
Vidi originalni članak

Talijanski Sky Sport i Tuttomercatoweb pišu o snažnom interesu Intera za Dinamovog stopera Filipa Benkovića (21). Navodno su pregovori aktualni i milanski klub želi u sljedećoj sezoni u svojim redovima imati novog Hrvata.

Benković je ove sezone u 24 ligaška nastupa zabio četiri gola, a Talijani dodaju kako je bio blizu prelaska u škotski Celtic prošle godine, no i da ga je tražila njemačka Borussija Dortmund.

Procjenjuje ga se na 15 milijuna eura, a Inter je spreman opet surađivati s Dinamom nakon što je od njih kupio Marcela Brozovića i Matea Kovačića.

Filip nije jedina meta Intera, naime, struka slavnog kluba procjenjuje da bi im povratak Matea Kovačića (24) iz madridskog Reala bio dobar potez.

Kova je za 'nerrazurre' igrao od 2013. do 2015., a onda je postao najskuplji igrač u hrvatskoj povijesti kada je  za 31 milijun eura prešao u 'blancose'. Tamo je u statusu rezervnog igrača osvojio osam trofeja.

Vatrena kolonija tako bi se mogla proširiti ukoliko Marcelo Brozović i Ivan Perišić ostanu u milanskom klubu.

Corriere dello Sport navodi kako je Mateo uvijek bio omiljen među navijačima Intera dok bi ga Real pustio Interu za 30 milijuna eura.

Dodajmo još vijest Sky Italie koja donosi kako je transfer Ante Ćorića (21) u Romi na 'pauzi' jer Talijani nisu još dogovorili osobne uvjete s igračem.

Rimljani bi Dinamu trebali platiti 7 milijuna eura te milijun eura kroz bonuse.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • goran103 09.05.2018.

    Ako Mamic uspije prodat Benkovica za 15miliona onda on treba dobit nobelovu nagradu !

  • KAOS1988 09.05.2018.

    Sinocnja partija protiv Lokomotive mu je bila apsolutna preporuka, narocito reakcija kod prvog gola Lokomotive :)

  • 78fernandes 09.05.2018.

    Prodati ga i otkupiti Gabriela. Iz Lokomotive jos dovesti Majera i Karacica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare