To je to što me zanima!

Crouch uzeo Cityju naslov? Pogledajte sjajan gol volejom!

Peter Crouch zaštopao je loptu, desnom nogom si ju namjestio i odmah opalio iz voleja s 20 metara u suprotno rašlje Harta. Stokeu je donio remi protiv Man Cityja
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Cityja imat će noćne more od Petera Croucha. Stokeov dvometraš u subotnjem izdanju 30. kola Premiershipa zapaprio je 'građanima' te ih udaljio od borbe za naslov s Unitedom. City je samo remizirao 1-1 kod Stokea, a zasluge za bod domaćina ide najviše Crouchu.

Engleski reprezentativac zabio je odlučujući gol za svoju momčad i to na kakav način. Desno iskosa s 20 metara Crouch je zaštopao loptu, desnom nogom si namjestio na šut te iz prve sjajnom volejčinom opalio i pogodio suprotno rašlje Cityjeva gola. Joe Hart je mogao samo nemoćno gledati i diviti se.

- Haha, nije baš da mi ovo pođe za nogom svaki dan. Vjerojatno je ovo najljepši gol koji sam postigao u karijeri - rekao je Crouch i dodao:

- Na treningu često odigravam volej udarce. Volim ih. Ali, lopta obično ne leti baš ovako. Ide na sve strane, ali ne u mrežu.

Manchester United danas ima priliku pobjeći Cityju na tri boda uspiju li slaviti protiv Fulhama na Old Traffordu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • PascalHens 25.03.2012.

    s tim svojim pecaljkama ga je dobro metnio! svaka čast Piter

  • zvzmir 25.03.2012.

    da city nije potrošio pol milijarde eura, ovo bi bila najdosadnija sezona premier lige što se tiče borbe za naslov prvaka.

  • Dr.Gonzo. 25.03.2012.

    jeben gol

Komentiraj...
Vidi sve komentare