To je to što me zanima!

'Cruyff bi vrijedio milijarde ako Ronaldo i Bale vrijede 100 mil.'

Franz Beckenbauer osvrnuo se na današnje prenapuhane vrijednosti najvećih nogometnih zvijezda. Tako se dotaknuo Ronalda i Bale te ih usporedio s Cruyffom
Vidi originalni članak

Kada igrači poput Garetha Bale i Cristiana Ronalda vrijede oko 100 milijuna eura, Johan Cruyff bi vrijedio milijarde, rekao je legendarni njemački nogometaš Franz Beckenbauer (69).

Kaiser Franz, poznat po britkom jeziku, komentirao je prenapuhane vrijednosti svjetskih nogometnih zvijezda, a vjerojatno nije ni slučajno što je spomenuo baš dva najskuplja nogometaša Real Madrida.

- Barcelona je najveći svjetski klub, čak i po tradiciji. Imali su legendarne momčadi već u 30-ima i 40-ima. U Bavarskoj toga nije bilo sve do 1965. - otkrio je Beckenbauer svoje divljenje katalonskom divu.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Gaylord 20.09.2014.

    E moj Kaiser Franz . . . to su bila druga vremena . . . Sigurno da je Croyf imao mogučnost treninga kao današnji igraći i sva ostala pomagala (kopačke,lopte,dresove) sigurno bi bio bolji ali danas su druga vremena . . Nekad se nogomet igrao zbog gušta i ljudi su igrali sa srcem i dušom a danas je samo lova u pitanju . . Da igrač 3.Lige u Engleskoj i to ne najplačeniji ima plaću ko ravnatelji Bolnica pa i veću to je istina i zato nogemet ide nizbrdo . . .

  • Marko222_1 20.09.2014.

    Crojf i ovaj nemogu kopacke cistit Ronaldu koliko je bolji od njih tako da nema pravo nista govorit..a to sto se divi epilepticarima koji nemaju trofej bez suceve pomoci dovoljno govori o njemu!

  • Manky22 20.09.2014.

    Nogometaši su precjenjeni u modernom svijetu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare