To je to što me zanima!

Cruyff: Ronaldo ne može biti u istoj klasi s Messijem i Xavijem

Messi je najspektakularniji nogometaš svijeta, no najbolji je Xavi. Uopće ne dvojim oko toga. Ronaldo? On nije u istoj klasi s njima, rekao je legendarni Johan Cruyff
Vidi originalni članak

Nogometna legenda Johan Cruyff istaknuo je da je Messi trenutačno najspektakularniji igrač svijeta, a to pokazuje svojim igrama u Barceloni i u argentinskoj reprezentaciji.

- Messi je najspektakularniji nogometaš svijeta, no najbolji je Xavi. Uopće ne dvojim oko toga. Ronaldo? Neka se ne ljuti, ali on nije klasa s Messijem i Xavijem - kazala je nogometna legenda Johan Cruyff.

Idi na 24sata

Komentari 155

  • FilipCvetek 05.03.2012.

    haha ..daj fraer je kreten ...messi i ronaldo su klasa iznad svih igraca nema im ravnih al kakav xavi kaj je on napravio ? prije bi iniestu stavio a ne njega....nikad mi se nije svidao

  • RooRooney 04.03.2012.

    Ni Messi ni Ronaldo neće biti veličine poput recimo Pelea jer neće sa svojim reprezentacijama osvojit svjetsko prvenstvo. Imaju još vremena doduše, ali teško.

  • bubimirjanko_1 04.03.2012.

    nogomet nije individualni sport tako da ni messi bez suigrača ne bi bio to što je. cruyff, komentiraj šah ako voliš izdvajat :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare