To je to što me zanima!

Cruyff: Uvijek smo mislili da su Nijemci veći jer piju više piva

Oni su se jednostavno bolje fizički razvijali od nas, no svi su govorili da je to zato što piju više piva, reagirao je legendarni Cruyff na priče da su Nijemci bili dopingirani
Vidi originalni članak

Čuo sam priče o dopingiranju nogometaša Zapadne Njemačke i ljudi me ispituju jesam li primijetio nešto neobično na Svjetskom prvenstvu 1974., napisao je legendarni Nizozemac Johan Cruyff u svojoj kolumni za De Telegraaf, prenosi Goal.com.

Cruyff je reagirao na istraživanja berlinskog sveučilišta kojima je dokazano da su vlade u Zapadnoj Njemačkoj financirale eksperimente sa steroidima, testosteronima, estrogenima i EPO-om u raznim sportovima.

- Da vam budem iskren mi smo bili naviknuti da su Nijemci veći i jači od nas pa nisam primijetio ništa neobično u finalu SP-a. Oni su se jednostavno bolje fizički razvijali od nas, no svi su govorili da je to zato što piju više piva - napisao je Cruyff.

Nizozemska je to finale 1974. godine izgubila od Zapadne Njemačke 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • petrodr 05.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • PetarRadonjic 05.08.2013.

    naj vise se piva pije u nizuzemskoj a glupi cruyff seljk pa nezna

  • tomovic66 05.08.2013.

    Stara senilna buda*a

Komentiraj...
Vidi sve komentare