To je to što me zanima!

'Crvena zvezda? Ma samo nam je Legia bitna. Zadovoljan sam igrama, ne i našim rezultatima'

U Dinamu su se dobro sjetili, pa će navijači koji kupe ulaznicu za utakmicu protiv Legije imati pravo prvokupa za potencijalni dvoboj sa Crvenom zvezdom. I u Maksimiru su već redovi...
Vidi originalni članak

U Maksimiru samo dan prije europske utakmice - prilično veliki redovi. Kako pred "Ticket pointom" gdje se kupuju ulaznice protiv Legije, tako i pred kućicom za antigensko testiranje. Prilično iznenađujuće, posljednjih godina (izuzev dvoboja s Benficom i Spartak Trnavom), za Dinamove europske dvoboje i nije bilo takvih gužvi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, u Dinamu su se sjetili dobrog načina kako privući navijače na Legiju, oni koji kupe ulaznice za dvoboj s Poljacima, imat će pravo prvokupa za potencijalni playoff dvoboj Lige prvaka protiv Crvene zvezde (ili za playoff fazu Europske lige u kojoj bi "modri" igrali protiv Ferencvarosa ili Slavije Prag). A ta utakmica moguća utakmica sa Crvenom zvezdom među navijačima budi pažnju... 

- Ispred nas je zahtjevna utakmica, možda i najvažnija u ovom dijelu kvalifikacija. Utakmica koja nas, ako sve bude u redu, vodi u playoff i time je naš osnovni cilj ispunjen, ulazak u Europsku ligu i prilika da uđemo u Ligu prvaka. Po meni i mom razmišljanju, ovo nam je najbitnija utakmica - poručio je Damir Krznar, pa nastavio:

- Rijeka je igrala u sličnoj formaciji kao Legia, bila je tu prilika i za adaptaciju na Poljake. U fazi napada možemo biti zadovoljni što smo pružili, neke individualne greške su nas koštale boljeg rezultata. Ali, s progresijom napada možemo biti zadovoljni. Igrački kadar? Svi će biti spremni osim Ademija i Tolića.

Malo o Legiji...

- Legia? Izuzetno su kombinatorni, vole posjed i otvoreno nadmetanje. Napadački su dosta ofenzivni, bekovi su im jako visoko, tu ćemo im morati dobro parirati. Poljaci imaju pet ofenzivnih igrača, to su usudim reći da je najbolji dio u igri Legije.

Jeste li zadovoljni kako Dinamo danas izgleda?

- Iskreno, zadovoljan sam kako Dinamo izgleda, ali nisam zadovoljan rezultatima. Pružili smo par dobrih partija, sigurno da još nije sve sjelo na svoje mjesto, a bilo bi ludo da jest. I na sastanku poslije utakmice s Rijekom nisam znao što reći svojim igračima, odigrali smo dobru utakmicu, a prosuli dva boda. 

Koliko u ovoj situaciji uspjevate igračima odvratiti misli od potencijalnog dvoboja sa Crvenom zvezdom?

- Dečki su izuzetno fokusirani, na tome im se zahvaljujem, ali im i naređujem - Legia, Legia i Legia nam je jedina bitna - završio je Damir Krznar.   

Idi na 24sata

Komentari 81

  • 04.08.2021.

    kaj je Krznar jos uvjek trener Dinama ?

  • Luđak. 03.08.2021.

    koje pe..d..sko podcenjivanje nisu ni poljake prošli a već se sere oko zvezde

  • 03.08.2021.

    Treneru, ti si velika šansa Legije, a posle i Zvezde 😉 realno, Zvezda je večeras gledana u HR sigurno dosta, a vest jednu 24hr nije hteo objaviti kada smo dobili Kairat 5:0, pred 20 hiljada dece na Marakani. Zato kad smo prvu izgubili brže bolje objavili. Zvezda je zadovoljna, dobili smo najlakši mogući par za ligu šampiona, a to su Dinamo-Legija. Ovo će biti najbitniji svome po mnogo stvari, posle 30 godina ponovo, onda veliki novac u pitanju za ulazak, i čast klubova. Najbolji srpski klub ikada, i najbolji HR klub od nezavisnosti, zahvaljujući 'sposobnosti' Zdravka Mamića. Biće interesantno, verujem max igračima Zvezde, sumnjam samo u nas navijače. Veliki hendikep što igramo prvu kod kuće. Neka pobedi bolji i srećniji u datom trenutku. Večeras sam na Marakani, da vidimo šta gruzijci mogu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare