To je to što me zanima!

'Crveni' se do kraja godine ne miču iz Splita: Dobar raspored

Koga nema bez njega se mora, naći ćemo rješenja kao i uvijek do sada. Lako je moguće da u sastav uvrstimo i nekoga od mlađih, kaže Sablić prije dolaska Belupa
Vidi originalni članak

Pred nogometašima Splita su četiri završna kola jesenskog dijela sezone, a sva četiri odigrat će u Splitu, protiv Slaven Belupa, Lokomotive i Osijeka na Parku mladeži te protiv Hajduka na Poljudu.

- Raspored je povoljan i želimo osvojiti što više bodova, počevši od utakmice sa Slavenom - kazao je trener 'crvenih' Goran Sablić te dodao:

- Oni su nešto lošije ušli u sezonu, ali su se konsolidirali i pod novim trenerom zaigrali puno bolje i konkretnije. Dolaze u Split s dosta samopouzdanja, ali mi znamo svoj cilj, tri boda.

Sablić ima dosta problema sa sastavom, osim Franjića i Špehara, koji su odavno van konkurencije, neizvjesna je situacija i s Vrgočem, Woonom, Rugaševićem i Ercegom.

- Koga nema bez njega se mora, naći ćemo rješenja kao i uvijek do sada. Lako je moguće da u sastav uvrstimo i nekoga od mlađih, koji su pokazali da imaju kvalitetu za prvu momčad.

Split se na ljestvici drži na četvrtom mjestu, no Lokomotiva igra sve bolje i puše im za vratom.

- Puno je utakmica i niti jedna nije presudna, ali je svaka važna, pa tako i ova. Idemo kolo po kolo, najprije Slaven, pa ćemo tek nakon toga razmišljati o Lokomotivi - kazao je Sablić, a na pitanje plaši li se da bi im se Lokomotiva pobjedom nad Dinamom mogla još i više približiti, samo se nasmijao. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare