To je to što me zanima!

Crveniji no ikad: Španjolci su predstavili dresove za Brazil...

Španjolska će prvi put u povijesti na svjetskoj smotri zaigrati u kompletno crvenoj boji. Dresovi, hlačice i štucne bit će crvene boje, a na garnituri su zlatni detalji...
Vidi originalni članak

Branitelji naslova predstavili su nove dresove uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu sljedeće godine. 

Španjolska će prvi put u povijesti na svjetskoj smotri zaigrati u kompletno crvenoj boji. Dresovi, hlačice i štucne bit će crvene boje, a na garnituri se ističu zlatni detalji.

Predstavljanje novih Adidasovih dresova održano je u Madridu, a nazočili su svi reprezentativci uz izbornika, Vicentea del Bosquea i stručni stožer. 

Dresovi golmana, Ikera Casillasa, Victora Valdesa i Pepea Reine plave su boje s tim da je gornji dio svijetloplav, a donji tamnoplav.

- Jedva čekamo početak prvenstva u Brazilu. Oduševljeni smo s novim dresovima. Želimo ući u povijest - rekao je kapetan Španjolske, Iker Casillas, dok je Sergio Ramos dodao:

- Mnogi će nam htjeti ukrasti krunu, ali tko kaže da ćemo im je predati? Zašto ne bismo opet osvojili naslov? Imamo puno samopouzdanja i idemo obraniti titulu.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Colonel is back 14.11.2013.

    ne vidim na slici diega lopeza,trecerazrednog golmana koji je po navijacima reala bolji od casillasa..kao sto sam rekao,ider i valdez ce biti perjanice na golu,po potrebi ce se mjenjat..kakav crni diego lopez koji nije mogao branit u drugoj ligi,a brani u realu,ahahahaha..

  • strmi007 14.11.2013.

    Nisu loši

  • bosanac laki 13.11.2013.

    drečavije i upadljivije dresove mislim da nema nitko osim njih sad,e glava me zabolila kolko su crveni,izgledaju ko krvavi.......,ništa specijalno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare