To je to što me zanima!

CSKA se smrznuo u Ledenoj: 'Medvjedi' dobili lidera KHL-a!

Medveščak je pobijedio moskovski CSKA u Zagrebu 1-0 golom Patricka Bjorkstranda u 17. sekundi produžetka i sačuvao šesto mjesto Zapada u KHL-u...
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka šokirali su vodeću momčad Zapadne konferencije i najuspješniji sastav ove sezone KHL-a uopće, moskovski CSKA, svladavši ga zlatnim golom u produžetku 1-0 u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova.

Mreže se nisu tresle ni na jednoj strani 60 minuta tijekom tri trećine osnovnog dijela utakmice, a onda je nakon samo 17 sekundi produžetka Patrick Bjorkstrand, nakon sjajne asistencije Gilberta Brulea, pogodio za slavlje domaćina.

Golman "medvjeda" Danny Taylor, sa zadovoljstvom do shutouta je došao obranivši ruskom sastavu čak 39 udaraca. Pridonio je u drugoj pobjedi Zagrepčana nakon produžetaka u sezoni i očuvanju šeste pozicije Zapadne konferencije.

Nakon dvije domaće utakmice i četiri pobjede u zadnjih pet utakmica, Medveščak ide na kratku gostujuću turneju. U četvrtak gostuje kod Sjeverstalja u Čerepovcu, a u subotu ide na noge baš CSKA-u u Moskvu pa se vraća u Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Buki 62 17.11.2015.

    dečki su se borili kao da su domaći,ali tako treba uvijek i doigravanje neće doći pod upitnik...bravo medvjedi !

  • --- DAVOR --- 17.11.2015.

    ZIG-ZAG :))

  • FASTT 17.11.2015.

    bravo Medvjedi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare