To je to što me zanima!

CSKA Zorana Planinića bez šanse protiv Orlanda

Pred 14.000 gledatelja Orlando Magic raspršio je bilo kakvu neizvjesnost protiv Moskovljana već nakon prve četvrtina koju su dobili 37-19
Vidi originalni članak

Moskovski CSKA, aktualni košarkaški prvak Europe, nalazi se na proputovanju po Sjedinjenim Državama, a u Orlandu su doživjeli težak poraz od domaćina 94-66.
Pred 14.000 gledatelja je Orlando Magic raspršio bilo kakvu neizvjesnost u ovom ogledu već nakon prve četvrtine koju su dobili 37-19.
Hrvatski košarkaš Zoran Planinić odigrao je 19 minuta za Moskovljane, te se kao i ostatak momčadi koju vodi Ettore Messina, nije pretjerano istaknuo na parketu.
Postigao je 8 poena (šut za dva 4-8, za tricu 0-1 i slobodna bacanja 0-1), uz tri skoka, tri asistencije, jednu osvojenu i tri izgubljene lopte. Najviše su kod Rusa ubacili Morris 16 i Langdon 12 poena. Najviše se, pak, kompromitirao Holden koji je promašio svih osam šuteva.
Kod Orlanda je najbolji čovjek bio Dwight Howard sa 28 poena, deset skokova i pet ukradenih lopti. Turkoglu je dodao 16, a Lewis 15.
U srijedu će, pak, CSKA igrati protiv Ukićevog Toronta.
- Glavni razlog ovakvog rezultata je taj što smo fizički slabiji od njih. Na svakoj poziciji - rekao je nakon utakmice trener CSKA Ettore Messina.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare