To je to što me zanima!

Čudesan gol Čelice s centra je vidjelo više od 1.000,000 ljudi

Sad svi znaju tko je Duško Čelica. Trener Zagreba rekao mu je da ne priča gluposti kad ga je ovaj pitao može li potegnuti s centra. Potegnuo je. I zabio za pobjedu...
Vidi originalni članak

Pitao me može li pucati. Rekao sam mu: "Daj, ne pričaj gluposti. Pa i deveterac ti je predaleko. Nisam mogao vjerovati kad je ušla, rekao je trener PPD Zagreba Veselin Vujović nakon čudesnog gola Duška Čelice, kojim je Zagreb slavio u Areni.

Zagreb je pobijedio španjolsku La Rioju 31-30 u Ligi prvaka golom u posljednjoj sekundi. Bosanskohercegovački rukometaš potegnuo je gotovo s centra.

I to u naizgled bezizlaznoj situaciji šutem koji je, primjerice, jedan Zlatko Saračević , koji je toliko toga prošao u rukometu, vidio prvi put u karijeri.

- Kakav je to šut? Nemam pojma. Nekakav "frljok". Nikad to nisam vidio. Samo je viknuo: "Idem opaliti onaj svoj šut" - priča pomoćni trener Zagreba.

Youtube

A video nevjerojatnog gola obišao je svijet. PPD Zagreb je na Twitteru objavio kako je dosad preko milijun ljudi vidjelo kako Duško Čelica zabija za pobjedu Zagreba.

Slavko Midžor/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 42

  • mrkrunimir 10 18.02.2015.

    http://www.dailymotion.com/video/x2h890n_ppd-zagreb-naturhouse-la-rioja-31-30-16-13-gol-celice-i-izjava-vujovica-14-02-2015-hd_sport

  • mag18 17.02.2015.

    Sjecam se 2003., jedva mjesec-dva nakon sto je Hrvatska postala prvak Svijeta. U domu sportova je cudo na kraju tekme napravio bombarder s Kvarnera - Renato Sulic...I to protiv velikog favorita Montpelliera, sa gotovo cijelom Francuskom, koja ce u narednim godinama harati. Oni su vodili 28:27. Doslovno zadnja sekunda, devetarac, ocekivalo se da ce lopta na Laca i ubojiti skok-sut...ali Sulic ju baca kroz svoje noge i daje gol kraj jakog bloka kojeg predvodi Didier Dinart i...naposljetku zbunjenog Omeyera. Cudo. Kraj. 28:28. Za povijest, a to ni videa nema na jubitou.

  • alan ford_1 17.02.2015.

    koji golman ha, ha,ha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare