To je to što me zanima!

'Čudesan je taj moj Olić, može biti uzor svima u Wolfsburgu'

Odlično igra u zadnje vrijeme. Njegova kvaliteta nije upitna, rekao je o Ivici Oliću trener Wolfsburga nakon pobjede nad Borussije M. 3-1. Ivica ja asistirao i dao gol
Vidi originalni članak

Sjajna utakmica. Zadovoljan sam. Navijači su mogli uživati, rekao je Dieter Hecking, trener Wolfsburga, nakon 3-1 pobjede protiv Borussije iz Mönchengladbacha u 31. kolu njemačke Bundeslige.

Jedan od junaka vrijedne pobjede ‘vukova’ bio je fenomenalni Ivica Olić. U 61. minuti zabio je gol za vodstvo 2-1. Pucao je ljevicom iskosa s desne strane kaznenog prostora i to kroz noge golmanu Borussije (M) Ter Stegenu.

- Čudesan je igrač. Odlično igra u zadnje vrijeme. Njegova kvaliteta nije upitna. Može biti uzor svima - pohvalio je trener Wolfsburga hrvatskog reprezentativca.

U 75. minuti Olić se odužio asistencijom brazilskom veznjaku Diegu gurnuvši mu sjajno loptu u prostor tijekom jednog kontranapada, a ovaj je predriblao vratara i poslao loptu u mrežu. Ivica je zabio deveti gol u sezoni, 51. ukupno u Bundesligi čime je dostigao Mladena Petrića.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • zrinkoos 28.04.2013.

    ne moras biti iz Davora da bi prepoznao ljudinu u tom covjeku!!! Naklon care!!!

  • ecolozzi 28.04.2013.

    Na kraju krajeva on radi ono šta voli i trudi se kako i treba.I zna da mu sve to donosi lijepu egzistenciju.I fer je momak pomoći će svima, po tom pitanju trebali bi se ljudi ugledati na njega jer kod njega nema zle krvi i kvarnosti.Zato gospodine moj naklon.

  • chelseaMG 28.04.2013.

    olić je tipičan primjer igrača da se uz rad i trud sve može. svaka čast ola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare