To je to što me zanima!

Čudesna asistencija Sammira za pobjednički gol protiv Celte

Getafe se mučio protiv Celte. Pet minuta prije kraja utakmice Sammir je majstorski petom asistirao za pobjednički gol. Getafe je slavio s 2-1 u 20. kolu španjolske lige
Vidi originalni članak

Majstor ostaje majstor. Bivši dinamovac Sammir jedan je od najzaslužnijih za tri boda Getafea u 20. kolu Primere. Getafe je pobijedio Celtu 2-1, a Sammir je asistirao za pobjednički gol pet minuta prije kraja utakmice.

Ali kakva je to asistencija bila. Majstorska. Hrvatski Brazilac primio je loptu i u jednom potezu na rubu šesnaesterca lažnjakom izbacio igrača, no vidio je da je pred njim gužva pa je petom dodao do Španjolca Pabla Sarabije koji zabija za pobjedu.

Sammir je bio jedan od najboljih na terenu. Gotovo svaka opasnija akcija domaće momčadi išla je preko njega. Pred kraj prvog dijela Sammir je imao sjajnu šansu. Oslobodio se braniča i pucao s 10-ak metara, ali pogodio je golmana.

Celta je povela u predgrađu Madrida golom Charlesa u 15. minuti. Domaći su preko Vazqueza izjednačili samo četiri minute kasnije. Castro je u 78. promašio penal za Getafe da bi Sammir čudesnom asistencijom odveo Getafe do tri boda.

Getafe je ovom pobjedom došao na četiri boda od opasne zone. Nalazi se na 14. mjestu španjolske lige s 20 bodova. Sammir je dosad zabio jedan gol u Getafeu, ali ima već pet asistencija. Jednu takvu, vrijednu pobjede, hrvatski Brazilac imao je i u 8. kolu. Tada je Getafe slavio kod Real Sociedada 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • 27.01.2015.

    Zasja u jednoj utakmici i onda se u par utopi u sivilu...

  • dazoh 27.01.2015.

    Majstor ostaje majstor ma što svi oni zavidni rekli.

  • beemysm 27.01.2015.

    koristim aplikaciju Rezultati, obavezno si u favorite stavljam utakmice Elchea, Getafea, Napolija, NAC Brede, od nedavno i Leicestera :), naravno Intera, Fiorentine...uglavnom zelim reci da pratim nase pojedince i jucer vidim 2:1 i drzim fige da je dammir...i vidim asist...ma drago mi je kad nasi igraju i imaju neki ulogu...pa nek kaze tko sto hoce...al Pasalic igra 90% utakmica za Elche od pocetka do kraja...pa nek je i za Elche al nek igra...

Komentiraj...
Vidi sve komentare